Cum de a crește părinții

SORINEL DE LA PLOPENI - CAT PARINTII SUNT IN VIATA (Iulie 2019).

Anonim

Problemele părinților și ale copiilor pot fi diferite, dar cel mai adesea părinții sunt cei care aduc fii și fiice, dovedind dreptul și autoritatea lor excepțională. Și dacă dacă transformi situația și dai copilului îndatoriri pedagogice… Interesant? Să încercăm.

instrucție

1

Primul lucru pe care trebuie să îl înțelegeți copilul este că părinții sunt persoane foarte vulnerabile și vulnerabile. Ei pot jigni orice cuvânt al tău erupție, rude și rânjet. Prin urmare, încercați să evitați astfel de manifestări, aveți grijă cu ele.

2

După cum știți, copiii sunt, într-un fel, o reflectare a părinților lor, dar părinții acționează de asemenea în oglindă, copiind inconștient acțiunile copilului lor. Prin urmare, dacă doriți să cultivați în răbdarea voastră iubită, respect reciproc, încredere și onestitate, faceți același lucru în felul dumneavoastră: să aveți răbdare și respect față de ele, să vă încredeți și să rămâneți cinstiți în orice situație.

3

Opriți ceva pentru a dovedi părintelui dvs., pentru a vă apăra drepturile și libertățile pentru tot ce puteți. De exemplu, vrei să mergi la un prieten, dar mama pentru un motiv sau altul o interzice. Nu striga că aceasta este viața voastră și că aveți dreptul de a dispune de ea. Ca răspuns, veți întâlni fie aceeași reacție despotică, fie lacrimi.

4

În locul scenelor de rulare, învățați să vorbiți. Orice neînțelegere poate fi rezolvată printr-o conversație deschisă și calmă, care nu numai că duce la un rezultat pozitiv, ci vă oferă și o lecție neprețuită pentru viitor. Părinții vă vor vedea ca o persoană adultă și înțeleaptă și, în necunoștință de cauză, vor începe să se comporte în același mod.

5

Învață să stai în locul părinților tăi. Când reușiți în acest lucru, veți realiza că nu numai că aveți probleme insolubile globale, dar și alții le au. De-a lungul timpului, cei dragi, simțind sprijin și înțelegere, vor putea să privească lumea prin ochii voștri, să învețe să vă respecte și să vă asculte.

6

Nu vă fie frică să vă apărați poziția și părerea voastră. Dar partea semantică este de așa natură încât nu este întotdeauna necesar să facem acest lucru în momente de criză și puncte de cotitură, atunci când o reacție diferită nu poate fi evitată. Ar fi mai corect să vă publicați treptat viziunile vieții dvs., țesând aceste lecții mici pentru părinți în activități zilnice.

7

Iar ideea principală este că trebuie să învățați împreună. Pentru a avea dreptul de a învăța pe cineva, trebuie să fii persoana cea mai matură și mai dezvoltată. Pe scurt, ridicarea părinților, nu uitați să vă educați.