Cum să determinați că soțul dvs. vă inserează

Cum să determinați că soțul dvs. vă inserează

V.M. Kwen Khan Khu: Revelaciones de la Gnosis // Entrevista N13 (con Subtítulos) (Iulie 2019).

Anonim

Creând o familie, nu putem admite nici măcar că, după un timp, vor începe problemele, certurile, insultele, reproșurile și acuzațiile reciproce, nu ne putem imagina că soțul ei iubit se va schimba. Flying în nori, fără a lua realitate, puteți fi chinuit și suferi în presupuneri. Dar există o serie de factori care indică faptul că soțul te inserează.

instrucție

1

Analizați cât timp petrece soțul la locul de muncă. Sunteți sigur că este într-adevăr la locul de muncă? Sau există suspiciuni? O întâlnire târzie, o călătorie bruscă, un raport trimestrial prelungit - ar trebui să acorzi imediat atenție acestor momente. Mai ales dacă, cu puțin timp înainte, acest soț nu era atât de ocupat la locul de muncă.

2

Aruncă o privire mai atentă la aspectul său. Arăta mai tânăr? Îndepărtează ridurile și strânge stomacul? A început să aleagă cu grijă un dulap, colin, și-a schimbat părul? Din păcate, cel mai probabil, se întâmplă cu trădare evidentă, mai ales dacă soțul nu ar fi manifestat prea mult interesul față de apariția sa și nu a locuit asupra ei.

3

Încercați să-i controlați cheltuielile. Bani dispare necunoscut unde? Poate că el cheltuiește bani pentru cadouri pentru pasiunea sa, dacă, bineînțeles, nu este dus la joacă într-un cazinou sau într-un club de loterie.

4

Vedeți dacă soțul / soția este nervos atunci când îi puneți întrebări aparent de bază. Dacă întrebarea "când te întorci acasă", el începe să-și ia ochii în față și să se răzbune nervos cu un buton, răspunzând: "Dragă, probabil că o să stau, " atunci concluzia este evidentă - ascunde ceva de la tine.

5

Amintiți-vă când a fost ultima dată când ați avut o intimitate. Te-ai aruncat în treabă, observând ceva în jur, și acum înțelegi doar că tu ești de mult timp? Poate că soțul tău continuă să ridice din umărul tău, scotând totul pentru oboseală, dureri de cap, tensiune nervoasă? Poate îl enervezi și această iritare este atât de evidentă încât nu poate fi ascunsă?

6

Ascultă-ți intuiția feminină, în inima ta. Nu ar trebui să te înșele. Dacă aveți dovezi incontestabile că soțul dvs. vă inserează, nu tăiați umerii. Încercați să înțelegeți, poate, iertați (în funcție de situație). Gândește-te la faptul că tu însuți ești de vină pentru trădarea soțului / soției. Înțelegeți, să continuați să preveniți această situație.

  • cum să ghicești ce te înșeală în 2019