Sfat 1: Cum să reconciliezi părinții

Sfat 1: Cum să reconciliezi părinții

V.M. Kwen Khan Khu: Incógnitas Develadas sobre el Camino Secreto // Entrevista N11 (con Subtítulos) (Iulie 2019).

Anonim

Nu toți adolescenții au familii bogate cu părinți iubitori și prietenoși. Mult mai adesea un adolescent suferă de faptul că părinții se cert în mod constant, în conflict sau sunt pe punctul de a divorța. Într-o situație în care părinții se certau , copiii se găsesc, de obicei, între două incendii, fără să știe ce parte să ia, și care doresc să-l împace pe mama și tata. Nu este întotdeauna posibil să vă împăcați cu părinții pe cont propriu, dar în unele cazuri puteți încerca să îmbunătățiți situația din familia dvs.

instrucție

1

Mai întâi de toate, determinați motivul ceartă a părinților și cât de profund este. Poate, dacă sentimentele părinților s-au răcit complet, este mai bine să nu intervinați în relația lor - un divorț este încă posibil. Dacă vedeți că părinții se iubesc unii pe alții, dar dintr-un anumit motiv se află în conflict, încercați să veniți cu o strategie de reconciliere.

2

Unii părinți care se află într-o ceartă încep să folosească copilul pentru propriile scopuri, manipulându-i și îndreptându-l spre celălalt părinte. Nu vă permiteți să vă pronunțăți - dacă tatăl vă cere să dați ceva mamei voastre, pentru că nu vorbește cu ea, refuzați. Apoi, părinții vor trebui să contacteze, fără voie, și nu vor mai juca roluri pentru tine. Lăsați-i pe părinții tăi să înțeleagă că, prin ceartă, ei vă aduc durere și anxietate.

3

Dacă părinții sunt suficient de adecvați, încercați să îi adunați pentru o "întâlnire de familie" și să vorbiți serios și fără plângeri reciproce. Fii impasiv și calm - părinții ar trebui să vadă în tine un adult care este îngrijorat de atmosfera familiei și dorește ca părinții să se trateze unul pe altul ca înainte.

4

Încercați să restaurați un eveniment memorabil și scump pentru părinți. Asigurați-le o cină romantică la lumina lumânărilor sau o excursie la un restaurant, ca mulți ani în urmă. Colectați-vă părinții într-un singur loc într-un cadru romantic, pregătiți tot ce aveți nevoie și apoi vă retrageți. Poate că acest lucru va reînvia sentimentele vechi.

5

Principalul lucru pe care nu ar trebui să-l faceți este să vă atrageți atenția asupra evenimentelor negative, cum ar fi: părăsirea casei, alcoolului, drogurilor, tutunului și a altor modalități demonstrative de atragere a atenției celor care se certau. Nu plătiți cu propria sănătate și reputație pentru comportamentul părinților - încercați să le reconciliați în moduri mai rezonabile.

Fiți atenți

Cum de a reconcilia părinții? Nu toată lumea este norocoasă să aibă o familie liniștită cu părinți iubitori. Dacă un adolescent poate protesta cumva, atunci copilul este pur și simplu frică când părinții țipă și nu contează la el sau la unul împotriva celuilalt. Copiii au de multe ori o întrebare despre cum să-și reconcilieze părinții și în anumite situații reușesc cu adevărat să înființeze un mediu familial.

Sfat bun

Motivul strigătelor și scandalurilor poate fi orice: bani, trădare, alcool, lăcomie etc. Deși de multe ori o ceartă se întâmplă din cauza unui mic lucru, care nu merită să fie acordată atenție. Primii care suferă în această situație sunt în mod natural copii, și nu contează deloc ce vârstă sunt. Întotdeauna pun întrebarea: "Cum să reconciliem părinții?".

  • cum să reconcilieze părinții dacă doresc să obțină divorțul
  • Să trăim împreună sau cum să reconciliem părinții

Sfat 2: Cum să reconciliezi părinții

Este insuportabil atunci când părinții se certau, în căldura procedurilor uită că copilul nu face obiectul șantajului reciproc. Ei încep să folosească toate metodele pentru al atrage pe copilul lor, chiar dacă îi hrănesc cu dulciuri, cu mită și cu indulgențe în disciplină. Pe de o parte, este benefic pentru ei să nu se ridice și, pe de altă parte, să trăiască între două tabere războinice nu este ușor dacă sunteți hrăniți prăjituri. Prin urmare, trebuie să încercăm să reconciliem părinții copilului.

Veți avea nevoie

  • Lumânări, fructe, răbdare.

instrucție

1

Aflați ce a cauzat ceartă. Dacă nu sunt probleme prea grave, atunci puteți încerca să vă împăcați. Dacă cauza este trădarea, răcirea relațiilor, beția, dependența de droguri sau asaltul, atunci în acest caz este mai bine să nu intervină.

2

Nu vă permiteți să utilizați cuvintele unui părinte în altul. Lăsați-i să comunice ca adulți, mai degrabă decât să joace ca un "telefon rupt" ca și copii.

3

Oferiți fiecăruia să se așeze împreună la masă și să ofere să scrie tuturor pentru ceea ce se iubesc unul pe celălalt. În detaliu. Și apoi scrieți ce vor să se schimbe în ei înșiși pentru a deveni fericiți din nou în familie.

4

Amintiți-vă câteva momente din trecut, când totul în familie a fost bun, de exemplu, o excursie la mare. Invitați părinții să meargă în altă parte să se odihnească din nou.

5

Invitați-i pe toți să joace împreună jocuri pentru a le reaminti măcar pentru un moment cât de distractiv și bun vă puteți fi împreună.

6

Asigurați-le o surpriză - o cină romantică. Poți să ceri bani de la rude, doar spune-mi de ce ai nevoie de suma. Cumpărați două lumânări frumoase, fructe de sezon, înghețată, ceai în cupe festive frumoase sau cafea. Acoperiți masa. Invită-ți părinții, explică-le că le iubești și te doare că te cer. Spuneți că într-adevăr doriți să se împace. Și probabil că va fi mai bine să vizitați prietenii dvs. pentru o vreme, astfel încât părinții dvs. să poată comunica într-o atmosferă de dragoste și dragostea pentru ei.