Cum să sprijiniți un prieten

Cum să sprijiniți un prieten

Ar putea fi copilul tau, vecinul tau sau un prieten... (Iulie 2019).

Anonim

Sprijinul nu este acela de a asculta o dată pe cineva despre cât de rău este el și să nu renunțe la standardul "nu te îngrijora, totul va fi bine!". Sprijinul este de a fi un prieten, un sprijin fiabil pentru un iubit. Toate acestea ar trebui să fie simțite în mod constant și exprimate în moduri diferite.

instrucție

1

Respectați întotdeauna sentimentele celor dragi. Dacă vedeți că sunt dezamăgiți, există un sentiment de a fi pierdut, spuneți-le că sunteți gata să vă ajutați și să-i ascultați în orice moment. Principalul lucru este să asculți cu atenție ceea ce îți spune iubitul tău. Dacă vrea să vorbească pentru tine, înseamnă că are încredere și trebuie să fii respectuos față de asta. Spunând tot ceea ce este în inima sa, el se va simți mult mai ușor și sunteți mulțumit că ați fost în stare să îl sprijiniți.

2

De asemenea, suportul poate servi ca daruri mici nu pentru ocazie, ci doar așa. O surpriză plăcută va face mereu clar prietenului tău că este special.

3

Nu uitați să oferiți complimente persoanei în prezența altora. Nimic nu susține mai bine decât cuvintele plăcute adresate lui în prezența oamenilor.

4

Dacă prietenul tău are un moment dificil în viață, încearcă să-l distragă atenția, să treacă la lucruri pozitive. Șederea la domiciliu și nemulțumirea nu este cea mai bună metodă. Puteți merge la cinema pentru o comedie interesantă, puteți petrece o petrecere sau puteți merge cu prietenii vechi pentru a vă relaxa undeva.

5

Înțelege cel mai important lucru - să înțelegi o persoană, să simpatizezi și să susții - nu șterge lacrimile cu o batistă, ci o poziție activă pentru a îmbunătăți situația. Prietenii vor veni întotdeauna la salvare într-un moment dificil. Dacă nu este dificil și întotdeauna plăcut pentru tine, atunci ești un prieten excelent pe care te poți baza și înclina. Nu uita - prietenia adevărată constă nu numai în capacitatea de a experimenta și de a simpatiza, ci și în bucuria cu bucurie pentru un prieten, ca și pentru tine. Prietenia este un sentiment uman, constând în înțelegerea reciprocă și bucuria comunicării.