Cum să găsești prieteni vechi în 2019

Cum să găsești prieteni vechi în 2019

Lectii de Viata - SEZ. 1, EP. 39 - Cei mai buni prieteni (Iulie 2019).

Anonim

Toți oamenii au nevoie de prieteni. Fără ei, viața pare să fie inferioară, chiar dacă aveți o familie și copii. Și prietenii vechi, după cum știți, sunt cei mai loiali. "Un vechi prieten este mai bun decât noi doi" - absolut toată lumea știe această vorbă. Nu pierdeți conexiunea veche. Și dacă ați pierdut, acum veți învăța cum să găsiți vechi prieteni cu ajutorul tehnologiilor moderne.

Veți avea nevoie

  • Computer cu acces la internet.

instrucție

1

Dacă nu ați comunicat cu prietenii de mult timp, încercați să vă amintiți cât mai multe informații despre ei. Aici sunt nume importante, locul de reședință, data nașterii și multe altele care vă disting prietenii de ceilalți.

2

Creați anunțuri cu descrieri ale fiecăruia dintre prietenii dvs. În plus față de datele biografice scurte, plasați în anunț informațiile despre cum ați întâlnit, cum ați petrecut timpul. Poate că acestea vor fi momente luminoase din viața trecută, care nu pot fi uitate. Și asigurați-vă că adăugați o fotografie la anunțul dvs. unde puteți vedea cu claritate fața.

3

Puneți anunțuri pe site-uri de căutare speciale pe Internet. Cu cât sunt mai multe site-uri pe care le văd această informație, cu atât este mai probabil să-ți găsești prietenii foarte repede. Nu uitați să furnizați datele dvs. de contact pentru a vă putea contacta.

4

Așteptați rezultatul. Mai devreme sau mai târziu, cineva va observa o persoană similară descrierilor de mai sus. Se poate întâmpla ca un prieten însuși să te găsească. Și când se găsesc prieteni, rămâne doar să începeți un timp bun.

Sfat bun

Nu uitați că în plus față de site-urile de căutare există încă rețele sociale. Acesta este cel mai sigur mod de a rămâne în contact, indiferent unde vă aflați pe planeta Pământ. Încercați să găsiți prietenii prin intermediul Odnoklassniki, Vkontakte, Facebook, My [email protected] Dacă vă veți căuta prietenii prin intermediul rețelelor sociale, atunci mai întâi trebuie să vă înregistrați acolo.

  • cum să-ți găsești prietenul în 2019