Ce se întâmplă dacă soțul nu mai iubește

Ce se întâmplă dacă soțul nu mai iubește

Cum să-ţi dai seama dacă o persoană TE IUBEŞTE sau nu (Iunie 2019).

Anonim

"Mi-a luat toate bunurile și m-am dus la mama lui El a spus că nu va aștepta - el nu se va întoarce Dragostea a trecut Nu pot privi la aceste dulapuri goale Inna plânge în telefon - Sunt atât de rău încât vreau să mor. În căsătorie, au trăit șapte ani fericiți. Cel puțin îi părea așa. Și acum sa terminat. Cum să trăiești mai mult dacă soțul nu mai iubește?

instrucție

1

Să facem imediat o rezervare că nu este un soț, ci un fost soț. Există o diferență fundamentală între soț și exe. Primul este în prezent, cel de-al doilea este în trecut. Este necesar să tragem o linie, să împărțim viața în "înainte" și "după". Nu în sensul că sa încheiat viața în "marțea neagră", ci în faptul că, când a plecat, ați început o nouă rundă de evenimente și zile. Sarcina este să înveți să trăiești fără el și să fii fericit în același timp, ciudat cum sună acum. Conștientizarea și înțelegerea vor veni mult mai târziu, când vei putea să te gândești calm la toate și să tragi concluzii. Între timp, lăsați-l să fie suficient mecanic, dar urmați următoarele recomandări.

2

Amintiți-vă vechea glumă: "Dacă soțul a mers la altul, este încă necunoscut cine a fost norocos!" De fapt, ai avut totul atât de bine? Te-ai certat constant? Poate te-a inselat? Ai câștigat destul? Acum este o astfel de perioadă încât în ​​nici un caz nu ar trebui să vă idealizați pe fostul dvs. soț. Mai ales că meritați mai mult.

3

Aruncați totul, împrumutați banii, dacă nu, și faceți o vacanță. S-a dovedit că două săptămâni într-un hotel de cinci stele de pe țărmul mării calde anihilează aproape toate dramele inimii. O romantică fără resort obligatoriu sau cel puțin un flirt sultric este foarte recomandată.

4

La întoarcere, începeți să rezolvați problemele financiare, inclusiv împărțirea proprietății. Nu amânați problema la nesfârșit: acum ex- soțul are un sentiment de vină înalt, pe care îl puteți transforma cu ușurință în metri pătrați și diamante suplimentare. Dacă e gol ca un șoim, atunci nu e nimic de plâns.

5

Aranjați o ardere solemnă sau cel puțin scoateți în coșul de gunoi toate lucrurile care vă amintesc de el. Și nu-ți pare rău pentru un tânăr confortabil cu saltea de hrișcă de hrișcă! Înțelegeți că acum puteți face ceva pe care ați visat-o atât de mult: fie că este vorba de cursuri spaniole, de lectură pe timp de noapte sau de călătorie prin cluburi. Trăiți-vă pentru dvs. și bucurați-vă în fiecare zi, indiferent dacă sunteți singuri sau cu cineva.

  • cum să trăiești dacă soțul nu mă iubește în 2019