Cum să te îndrăgostești de propriul tău soț

Cum să te îndrăgostești de propriul tău soț

Film indian Parvarish 1977 srt RO subtitrarea este la setari dreapa sus: CC (Iunie 2019).

Anonim

Pentru un cuplu, și mai ales pentru o femeie, din când în când o nouă creștere a emoțiilor, sunt necesare noi sentimente. Și ce să faci când aceeași persoană este cu tine de mulți ani? Și la un moment dat o femeie își dă seama că nu-l iubește. Ce să faci

instrucție

1

Soț. Cu acest om trăiți deja, se pare, de-a lungul vremurilor. Știți toate avantajele și dezavantajele sale. Și într-o dimineață frumoasă, o femeie își dă seama că acele sentimente înflăcărate, pasiunea și emoțiile pe care un soț o generează nu mai există. Dragostea nu mai este? Ce urmează? Divorțul? Puteți totuși să repariți și să vă întoarceți timpul când doi oameni se ținau atât de delicat și în mod delicat și au visat de dragoste veșnică.
Scăderea în dragoste cu soțul tău este primul pas spre reluarea vieții de familie. În psihologia vieții de familie există mai multe moduri de a face acest lucru: 1. Redefiniți virtuțile posedate de soț. Ce este el? Economic, elegant și atent? Nu aveți niciodată un robinet în baie și aveți întotdeauna toate luminile aprinse? Excelent! Sociabil și vesel. El converge ușor cu oamenii. Nu te plictisești niciodată cu el. El nu vă va pune niciodată într-o situație dificilă. Într-o persoană puteți găsi întotdeauna o mulțime de calități pozitive.

2

2. Ține minte de ce te-ai îndrăgostit de el înainte? Poate că te-a curtenit frumos, sau a putut să cânte la chitară, ca să-ți ia respirația? Întrebați-l pe soțul tău cum, în vechime, să-ți petreacă timp cu tine. Strânge-te în atmosfera de tineret și ușurință.

3

3. Uită-te la soțul tău. În timp, apariția unei persoane se schimbă, iar un om matur devine uneori mai atrăgător decât era în tinerețe. Care sunt trăsăturile pe care le considerați mai atractive pentru un soț: bărbia cu voință puternică sau frumoasele umeri pompați?

4

4. Imaginați-vă: imaginați-vă cum vă și soțul dvs. vă petreceți sărbătorile sau călătoriți. Imaginați-vă fiecare moment pe care îl petreceți împreună. Astfel de fantezii vă vor ajuta să vă inspirați și să vă deschideți soțul într-un mod nou. Și bineînțeles, este mai bine să visezi împreună.

5

5. Spune-te sau prietenei tale ce minunat soț ai. Și toată lumea să invidieze. După un timp, îți vei da seama că ești gelos pentru tine. La urma urmei, alături de tine un om atât de frumos și decent.