Cum să-i spui unui fiu unui alt tată

Cum să-i spui unui fiu unui alt tată

Film indian Ganga Jamuna Saraswati 1988 srt RO subtitrarea la setari:CC (Iunie 2019).

Anonim

Aveți o familie fericită - un soț, un fiu și tu. Dar copilul tău nu știe că în tot acest timp tatăl lui nu-i pasă de el. Și cum să explic acest lucru băiatului, în timp ce limbile rele nu aveau timp să-i transmită versiunea pervertită a evenimentelor?

instrucție

1

Aveți încredere în copilul dumneavoastră. Înainte de a începe o astfel de conversație sinceră, trebuie să fiți sigur că va lua exact versiunea dvs. de evenimente ca fiind adevărată. Dar amintiți-vă că este categoric periculos să-l mințiți. Asta este, dacă doriți să schimbați o parte a versiunii, atunci încercați să nu părăsiți prea mult adevărul. Fiecărei acțiuni i se pot acorda atât caracteristici pozitive, cât și negative. Cu toate acestea, va fi mai bine pentru copil dacă versiunea dvs. de evenimente este cât mai neutră posibil.

2

Așteptați momentul și atmosfera potrivită. Poate fi organizată personal. În acest moment, copilul nu ar trebui să fie foarte ocupat cu ceva. Sau jocurile băiatului ar trebui să fie astfel încât acestea să poată fi oprite în orice moment. Scapă de toate distragerile precum televizorul, computerul și telefonul. Nu trebuie să fii distras de el, ci de tine.

3

Spune-ne despre tine. Nu foarte mult, dar copilul ar trebui să vă simtă sinceritatea și dorința de a împărtăși ceva intim cu el.

4

Explicați faptul că adulții au probleme și relații complexe. Este mai bine dacă puteți da exemple despre ceva pe care el îl înțelege.

5

Încercați să explicați copilului cauzele acțiunilor atunci când părinții își părăsesc copiii. Nu căutați să dați acestui eveniment o colorare negativă. Ca o contrabalansare, spune-i despre existența tatălui vitreg și a mamei vitregi.

6

Spune-i adevărul despre fiul tău despre tatăl său. Dacă în acest adevăr există detalii criminale sau momente imorale, atunci omiteți-i. Încă 10 ani veți avea timp să reveniți la această conversație.

7

Spune cât de mult poți despre tatăl tău vitreg. La urma urmelor, fiul tău împreună cu el trăiește alături de el și îl numește tată.

8

Dați copilului un sentiment al ceea ce a auzit. Lasă-l să știe că ești dragă pentru tine și pentru soțul tău. Nu o împingeți. Micutul om însuși va face toate concluziile corecte. În plus, el va evalua nivelul de încredere în el. Cu o abordare corectă, o astfel de conversație poate servi ca o legătură puternică între membrii familiei dumneavoastră.