Cum să nu întârzii pentru o întâlnire

Cum să nu întârzii pentru o întâlnire

CUM SCAPI CAND N-AI TEMA (TOP 5 VARIANTE) #Sketch (Iunie 2019).

Anonim

Întârziere este o situație neplăcută care poate, într-un moment, să vă submineze reputația și să vă strică impresia despre dumneavoastră. Mai ales dacă se referă la prima întâlnire cu un tânăr. Non-punctualitatea este un fel de sinonim pentru nesiguranță, deci este foarte important să știm cum să evităm această supraveghere.

instrucție

1

În primul rând, aflați cât mai multe informații despre locul unde urmează să aibă loc întâlnirea: adresa exactă, locația detaliată, instrucțiunile și cum să ajungeți la locul de desfășurare. Aflați ce transport puteți lua, dacă aveți nevoie de un transplant și, dacă este cazul, numărați suma pe care trebuie să o cheltuiți pe traseu.

2

Apoi, dacă este posibil, mergeți în prealabil spre destinație, datorită faptului că veți putea afla despre posibilele dificultăți pe care le întâmpinați. În plus, stabiliți timpul aproximativ petrecut pe drum. Dacă intenționați să mergeți la o întâlnire cu mașina, aflați mai devreme despre locurile de parcare. Dacă mergeți cu mijloacele de transport în comun, determinați ieșirile convenabile de la metrou sau de la oprirea transportului la sol.

3

Luați în considerare faptul că în orașele mari cu o viață aglomerată, blocaje de trafic și situații imprevizibile, este întotdeauna mai bine să fiți siguri de a fi târziu. Dacă nu aveți timp să mergeți înainte în deplasare, utilizați sisteme informatice, cum ar fi hărți Googl sau Yandex, care calculează timpul aproximativ dintr-un punct în altul și adăugați 30-50 de minute pentru diferite surprize.

4

Luați în considerare ziua săptămânii care este aleasă pentru dată. Acest lucru este important, deoarece transportul public se desfășoară mai puțin frecvent la sfârșit de săptămână, iar în zilele lucrătoare puteți rămâne blocat în trafic, în special în orele de vârf.

5

Aflați dacă există o cafenea sau o instituție lângă locul de întâlnire unde ați putea petrece timpul dacă veniți mai devreme. Nu va fi confortabil să așteptați timpul stabilit în timp ce stați pe stradă, mai ales dacă plouă.

6

Înainte de întâlnire, asigurați-vă că vă pregătiți ce purtați. Dacă doriți, puteți avea o gustare. Dar nu amâna nici unul dintre cele de mai sus, și atunci veți veni cu siguranță la o dată în timp.