Cum să răspundeți unui compliment unui om

Cum să răspundeți unui compliment unui om

Sanders Sides Q&A! (Iunie 2019).

Anonim

Originalul și subtilul compliment este o artă. Unii bărbați, încercând să atragă atenția doamnelor, uneori oferă fraze frumoase și memorabile. Pentru a accepta în mod corespunzător un astfel de compliment, o femeie trebuie să fie sensibilă și tactuală.

instrucție

1

Nu uitați că un compliment este unul dintre modalitățile de a stabili relații. Prin urmare, răspundeți la aceasta fie extrem de politicos și succint, ceea ce va exclude o comunicare ulterioară cu un om sau veți fi pregătit să rostească o expresie nu mai puțin rafinată, atrăgând interlocutorul tău.

2

Acceptând cuvinte de admirație, faceți o pauză de la toate faptele și zâmbetul. Suplimentul bărbaților subțiri, în orice caz, vă merită atenția. Din păcate, foarte puține femei știu să ia astfel de semne de admirație. Dacă o persoană vă oferă un compliment, înseamnă că intenția lui este să vă sărbătoriți farmecul și frumusețea, susținând cel puțin un zâmbet în schimb. Spune-ți o scurtă mulțumire și apoi privi departe. Acest lucru va explica omului că ați acceptat admirația sa, dar nu sunteți pregătiți pentru o comunicare ulterioară.

3

Dacă preferați să continuați să comunicați cu un om care ți-a dat un compliment, să-i știi cât de mulțumit ești cu atenția lui și că nu ești deloc opus să continui să comunici. Nu vă îndepărtați de discuții suplimentare și nu o mai amânați mai târziu.

4

Dacă preferatul tău, de exemplu, ți-a notat părul, înseamnă că vede o schimbare plăcută în aspectul tău. Nu respingeți și nu răspundeți laudelor: "Oh, prostii!", Referindu-se la graba. Țineți-vă o clipă, arătați-i în mod misterios și spuneți, de exemplu, următoarele: "Sper că acesta este motivul pentru o seară minunată!". Așa că îi lăsați pământul fertil pentru fantezie și el se va gândi doar la tine.

5

Dacă sunteți umpluți cu complimente pe stradă, păstrați un profil scăzut, dar nu manifestați nemulțumire. Este suficient să zâmbiți înapoi ca semn că ați auzit și ați primit discursuri încântate. Încearcă să te comporți modest. Nu arăta aroganță și aroganță, chiar dacă nu te simți foarte confortabil din cauza ochilor curioși.