Cum este prima noapte de nuntă?

Cum este prima noapte de nuntă?

Noaptea nunții - MIRCEA BRAVO (Iunie 2019).

Anonim

Inițial, prima noapte de nuntă a fost cu adevărat prima în viața noilor soți. Fetele și-au păstrat nevinovăția pentru o singură persoană - un soț. În societatea modernă, prima noapte este pur și simplu un ritual frumos.

instrucție

1

Decideți în prealabil cu locul de nuntă de nuntă. Aceasta ar putea fi o suită de mireasă în hotel sau în apartamentul dvs., în care veți intra după nuntă. Dacă ați trăit împreună de mult timp, puteți, bineînțeles, aranja o noapte de nuntă și acasă, dar este puțin probabil să reușiți să creați atmosfera potrivită.

2

Aveți grijă de decorarea camerei. Baloanele se leagă în formă de inimi, se pun lumanari, se pregătesc petale de trandafir. Nu uitați să stocați gustări ușoare. În acest proces, veți fi foame, iar restul banchetului, îngrijit de părinți, va fi în afara locului. Cumpara fructe, fructe de padure, ciocolata, branza. Puneți o sticlă de șampanie în frigider.

3

Prima nuntă de nuntă este un sfârșit minunat al zilei nunții. Este foarte important să aibă loc în atmosfera romantică a iubirii. Prin urmare, aprinzând la sărbătoare, asigurați-vă că părăsiți puterea pentru a continua sărbătoarea unu-la-unu cu soțul / soția.

4

Faceți un pat cu lenjerie proaspătă în avans. Ei bine, dacă se spală cu aer condiționat, care va da o aromă ușoară. Opriți telefoanele și dedicați timp numai unii altora. Mulți purtători de veghe, după ce au ajuns în prima noapte, încep să numere banii donați. Nu trebuie să te implici în asta și imediat să începi planificarea cheltuielilor. Numărați suma și lăsați-o la o parte până mâine.

5

Lăsați noul soț să-i elibereze pe cei dragi de cătușele cravatei rochiei de mireasă. Fetele ar trebui să aibă grijă de lenjeria de nunți în avans. Acesta poate fi un corset sau un set mai subțire. Este frumos atunci când lenjeria de mireasă este făcută în culoarea albă și este decorată cu dantelă.

6

Pentru a ușura oboseala după o zi emoțională, puteți să faceți baie cu soțul / soția. Aici sunt petale de trandafir, lumanari si sampanie utile. Porniți muzică frumoasă, plasați ochelari de vin și fructe pe masă lângă baie și relaxați-vă, împărtășiți experiențele dvs. de nuntă.

7

O surpriză plăcută pentru tânărul soț va fi un dans privat realizat de soția sa. Puteți să-l învățați de pe videoclipuri de pe Internet și să-l practicați în avans acasă. Nu este înfricoșător, dacă mișcările nu sunt perfecționate. Aici principalul lucru este să surprinzi.

8

Prima nuntă de nuntă este un moment de mângâiere, sensibilitate, dragoste. Imaginați-vă că aceasta este prima ta experiență, sărut și îmbrățișați mai mult, faceți timp pentru a prelungi. Ascultați dorințele partenerului dvs. în timpul actului sexual. Și în timpul pauzelor se hrănesc reciproc fructe și dulciuri, se scot ochelari și se bucură, pentru că acum sunteți o familie.

Fiți atenți

Pentru a nu pierde timp și a nu căuta containere în mijlocul nopții pentru florile prezentate, stocați-vă cu câteva găleți de plastic.

Sfat bun

Dacă petreceți noaptea într-un apartament sau casă, aveți grijă de micul dejun dimineața. Pâine prăjită, ouă, fructe, resturi de tort de nuntă.