Întrebări adresate fetei: stabiliți situația

Întrebări adresate fetei: stabiliți situația

Die 5 Biologischen Naturgesetze - Die Dokumentation (Iunie 2019).

Anonim

Pentru a înțelege o femeie, ar trebui să fie bine recunoscută. Mulți oameni nu au dorința de a merge prea departe în comunicarea cu pasiunea lor, dar prin comunicare se poate ajunge la un nivel mai profund de înțelegere umană.

Pentru a determina cât de mult vă este atașată o fată, cât de confortabilă este cu tine și de ce are nevoie pentru ca relațiile cu tine să fie armonioase, puteți pune câteva întrebări.

Situația ideală este o oportunitate de a discuta orice subiect în mod liber și fără ezitare cu partenerul tău. Acesta este un nivel complet diferit de confort psihologic.
Atunci când ambii parteneri se înțeleg bine, o relație minunată poate avea loc. Iată cinci întrebări care vor ajuta la determinarea situației în care se află relația dvs. și care vor dezvălui câteva secrete despre natura prietenei tale. De asemenea, vă pot schimba relațiile în bine prin întărirea lor.

Care este distracția ei preferată?


Întreabă-te despre ceea ce îi place cel mai mult să fie, fiind lângă tine. Această întrebare vă va arăta cât de apropiate sunt interesele. Dacă preferați să mergeți la bowling și este interesată de ciclism, data viitoare ar trebui să schimbați modul în care vă petreceți timpul. Puteți găsi, de asemenea, un compromis cu privire la modul de petrecere a timpului împreună.

Care sunt așteptările ei?


Întreabă-o despre ce așteaptă de la relația cu tine. Ambii parteneri ar trebui să știe ce așteaptă ceilalți din relația. Dacă așteptările sunt diferite, atunci este mai bine pentru ambii să învețe despre acest lucru cât mai curând posibil, altfel în viitor nu vom evita durerea.

Are încredere în tine?


Încrederea este componenta principală a oricărei relații. Dacă ea nu are încredere în vreun fel, atunci aceasta trebuie discutată și rezolvată imediat. Determinați cum justifică neîncrederea ei. O asemenea atitudine poate fi rezultatul comportamentului tău și al propriului disconfort interior.

Este convenabil ca ea să vă vorbească despre experiențele ei?


Este foarte important ca femeile să împărtășească experiențele lor. Deci, ei construiesc o relație mai puternică.
Dacă o fată spune că este inconfortabil vorbind despre ceva, întreabă-te cât de deschis și sincer te comporți față de ea. Încurajați-o, sprijiniți-o inițiativă dacă are dorința de a împărtăși cu dvs. Ascultați-o, fără a întrerupe, fără a oferi soluții la problemele ei și fără a încerca să influențeze sentimentele ei. Dacă, după ce ați încercat acest lucru, nu ați auzit revelațiile, atunci putem vorbi despre problema personală, care îi împiedică să vă deschidă.

Când se simte fericită lângă tine?


Această întrebare va duce fată la gânduri pozitive, iar răspunsul ei va servi drept motiv pentru a vă gândi cum să întăriți relația, acordând mai multă atenție momentelor ei fericite. Gândește-te singur, pentru că o fată vă poate pune o altă întrebare în loc de răspuns.