Cum să păstrați spațiul privat în familie

Cum să păstrați spațiul privat în familie

Relax 8 Hours-Relaxing Nature Sounds-Study-Sleep-Meditation-Water Sounds-Bird Song (Iunie 2019).

Anonim

Pentru ca relațiile de familie să fie ușoare și prietenoase, soții trebuie să-și respecte spațiul personal. Cum se face corect?

instrucție

1

Păstrarea spațiului personal nu ar trebui să se transforme în înstrăinare. Aceasta este o oportunitate de a avea propria dvs. cameră, birou sau doar un colț în apartament, unde puteți fi singur cu voi, făcând ceea ce doriți doar să vă relaxați. Există, de asemenea, lucruri inviolabile pe care soțul (soțul / soția) nu le atinge fără permisiunea dvs.

2

Toată lumea are dreptul la timp personal. Aceasta este o oportunitate de a vă dedica propriilor interese, de a vă întâlni cu prietenii, de a avea ocazia de a vă implica în hobby-uri. O persoană trebuie să fie în mod constant implementată independent. Deci soții vor fi interesați unul de celălalt. Viața de familie nu trebuie să se limiteze la rezolvarea problemelor de zi cu zi.

3

Este necesar să se țină seama de nevoile fiziologice ale celei de-a doua jumătăți. Respectați obiceiurile, tradițiile, luați în considerare caracteristicile temperamentului soțului (soțului). De exemplu, necesitatea de a fi în tăcere sau de a merge la culcare într-un moment când doriți, oameni de diferite tipuri de bufnițe și de un lark, au nevoi diferite.

4

Este important să țineți cont de inviolabilitatea limitelor personale. Înseamnă să-ți iei sufletul pereche cu toate trăsăturile personale ale personajului, fără a încerca să re-educi sau să te schimbi singur. La urma urmei, aceste calități personale fac ca o persoană să fie o persoană individuală care nu seamănă cu nimeni.

5

Dacă a doua jumătate nu dorește să spună cum a trecut ziua la locul de muncă, nu vă deranjeazăți cu întrebări, nu vă supărați. Persoana absoarbe pur și simplu informațiile sau încearcă să-și rezolve propriile probleme. De asemenea, este important să participați la toate activitățile legate de muncă, seminarii separate, călătorii de afaceri, întâlniri corporative ale angajaților. Un soț (soț / soție) are dreptul să participe pe deplin la viața grupului de lucru, independent, fără a fi însoțit de jumătatea lor.

6

Dacă există dorința de a intra în spațiul personal al celei de-a doua jumătăți, luptați împotriva acestei dorințe. Este necesar să se cultive capacitatea de a respecta spațiul personal al unei alte persoane. Trebuie să ai încredere în iubitul tău. Este mai bine să vă umpleți spațiul personal cu hobby-uri noi, pentru a nu depinde în totalitate de a doua jumătate a dvs. și a nu simți singurătatea și lipsa de atenție, în timp ce soțul (soțul / soția) este ocupat cu treburile proprii.