4 Sfaturi aprobate de experți pentru a vă ajuta să călătoriți cu un nou-născut o briză

4 Sfaturi aprobate de experți pentru a vă ajuta să călătoriți cu un nou-născut o briză

The Great Gildersleeve: Gildy Turns Off the Water / Leila Engaged / Leila's Wedding Invitation (Martie 2019).

Anonim

Sigur, după ce am citit povestea avionului Brooklyn Decker despre lipsa zborului ei pentru că avea nevoie să alăpteze într-o baie de la aeroport, un coșmar total. Din fericire, acest lucru nu este cazul, chiar dacă călătoriți cu nou-născutul! Indiferent dacă vă stabiliți pentru o excursie de vară sau pentru a sări pe un zbor după ce ați comparat tarife ieftine, există modalități ușoare de a face călătoria plăcută. Am cerut Dr. Peter Jung, medic pediatru și autor al Ce să știți înainte să vă vedeți medicul pediatru (10 dolari), pentru câteva sfaturi despre cum să gestionați totul, de la presiunea cabinei până la timpul de joc.

1. Este absolut posibil - și merită! Dr. Jung spune că bebelușii sunt pregătiți fizic pentru o plimbare cu avionul sau călătoria cu mașina din ziua în care s-au născut, dar oferă o avertizare pentru cei interesați: semnul de două luni este o vârstă care va face călătoria mult Mai uşor. În acest moment, bebelușii au mult mai mult control asupra gâtului și a mișcărilor și au avut imunizările necesare, astfel încât nu mai trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește sfârșitul.

2. Apăsați. Când vine vorba de ceea ce trebuie să împachetezi, dr. Jung crede că mai puțin este mai mult: "Ai putea să închiriezi un scaun de mașină când ajungi? Ai putea cumpăra scutece când pleci? Va fi disponibilă o pătuță la hotelul în care locuiți? Îți poți împrumuta un cărucior de la prietenii sau familia ta? "El spune că o jucărie cunoscută, o jucărie nouă și esențele practice (cărucior și / sau scaun pentru mașină, sac de scutece) sunt tot ce trebuie să aduceți.

3. Securitatea este confort. Ținând copilul fericit este vorba doar de a vă asigura că este confortabil. Intr-un scaun de masina, asta inseamna ca cineva sta in spate cu bebelusul ", asigurandu-se ca capetele lor nu se indoiesc ciudat, facand dificil sa respire", spune dr. Jung. Pentru o plimbare cu avionul, dr. Jung sugerează să se aplece un scaun de culoar, astfel încât să puteți umbla liber și hrăniți în timpul decolării și aterizării pentru a ajuta la atenuarea schimbărilor de presiune a aerului.

4. Pericolul străin este real. Dar poate nu în modul în care credeți. Dr. Jung spune că, în timp ce există o expunere mai mare la germeni pe un avion (și astfel o boală potențială), "Germenii sunt răspândiți în principal prin contact direct, atât timp cât minimizați cine vă atinge de copilul dumneavoastră, ar trebui să fie bine. "El recomandă purtarea unei sticle de dezinfectant de mână pentru orice tip de scaun de mână, doar pentru caz.

Aveți planuri să călătoriți cu noul dvs. copil în această vară? Tweet ne @feminineclubși anunță-ne unde te-ai îndreptat!