4 Mai multe profiluri Celeb pentru a citi mai târziu Kim K Story

4 Mai multe profiluri Celeb pentru a citi mai târziu Kim K Story

Tony Robbins's Top 10 Rules For Success (@TonyRobbins) (Martie 2019).

Anonim

Este o epocă de aur pentru cultura pop, una în care Internetul și social media ne dau mai mult acces la figuri faimoase decât oricând în istorie. Dar, chiar dacă putem afla dintr-o privire cine are un aspect nou de păr și ce fel de logodnică poartă celebritățile noastre de favoare, dacă vrem să ne uităm mai profund la ele, nu mai există nimic mai bun decât un profil personal de masterat.

Această ediție a lunii GQ prezintă o meditație atât de lungă și bine pregătită pentru cei pe care toată lumea îi iubește (sau îi iubește pe ei): Kim Kardashian West. Ea acoperă totul, de la gândurile sale despre vechea dispută între Kanye și Taylor Swift, până la sentimentele ei despre recenta dramatizare recentă a procesului de crimă din 1995 al lui O.J. Simpson. Este, de asemenea, un clasic instantaneu în genul de profil de celebritate, care nu este un mic feat: Mii de lucruri au fost scrise și multe dintre ele sunt uimitoare. Pentru aceia dintre voi care ți-au găsit apetitul pentru profilurile celebre ale celebului, a fost compilată o scurtă listă de profiluri uimitoare. (Și dacă nu ați citit-o încă pe Kim K, nu ați avut nici o transpirație! Am inclus asta doar pentru dvs.)

1. Caity Weaver a scris atat aceasta, cat si una dintre celelalte mari celeburi ale anului (pe Justin Bieber), cimentand astfel locul ei printre cei mai buni scriitori din lumea culturii pop. Eșantion: Acesta este celălalt element al noului recurs al lui Kim: Căsătoria și maternitatea nu i-au diminuat erotismul, ci, combinate, au făcut-o mai plăcută. Am imbătat-o ​​cu un nou elan, chiar. (Este greu să-ți faci rușine o mamă de douăzeci și ceva de două ori când bărbatul care nu-i face gât în ​​fotografii este soțul ei.)

2.

La sfârșitul anilor '90, Leonardo DiCaprio a fost un teatru de teen la nivel de Justin Bieber plus Justin Bieber. El a fost unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume și a lucrat la aderarea la cele mai respectate, dar în spatele scenei au existat zvonuri aplante de comportament sălbatic. Această poveste New York Magazine amestecă toate acestea într-o poveste sălbatică care culminează într-un tip Leo ca fiind hărțuit într-o Planetă Hollywood (!). Iată un gust: "A început să se comporte ca un idiot", spune un publicist din New York (care nu mi-ar permite să folosesc numele ei pentru că, spune ea, "toată lumea se teme de puterea lui" - ca și cum Leo ar fi Louis XIV, pe care a jucat recent). 3. Kanye West are o pahar: Kanye West este poate cel mai cunoscut rapper viu, și o figură extrem de complicată. Pentru o privire la el înainte de Kim, nu este un loc mai bun pentru a începe decât aici:

"Tăiat la o joi în iulie și West părea că a alungat demonii de noapte, cel puțin pentru moment, cu forța brută de 10, 000 lumeni.Am fost la apartamentul lui și se arăta cu noul său televizor cu ecran de proiecție. „

4. Această piesă din 2011 (de asemenea, de la GQ

) aruncă pe fereastră una dintre cele mai sacre limite în jurnalism: menținerea unei distanțe sănătoase de la surse. Dar atunci când scrierea rezultată este atât de bună, doar dovedește că uneori regulile trebuie într-adevăr să fie rupte:

Nu am putut să-mi dau seama dacă era un tip ciudat, cald, obișnuit sau pur și simplu jucându- cald, tip regulat, pentru a farmeca o femeie reporter. La un moment dat (și nu știu dacă acest lucru dovedește adevărata teorie a lui Chris sau a lui Christendom), el a rostit propoziția: "Întotdeauna spun că vremurile din viața mea când am fost mai fericite sunt vremurile când am văzut un apus de soare - " 5. Această piesă, publicată în 1966, este una dintre versiunile formative ale profilului de celebritate (iar piesa unică, toți scriitorii dvs. de magie au fost forțați să studieze în școala de jurnalism). Autorul, Gay Talese, a pus întreaga chestie fără să intervină cu Frank Sinatra, care era bolnav și nu dorea să participe. Iată o privire de ce a devenit legendară: Acesta este sicilianul din Sinatra; el îi permite prietenilor săi, dacă doresc să rămână așa, niciunul dintre ușurele anglo-saxone. Dar, dacă rămân loiali, atunci nu există nimic Sinatra nu va face, la rândul său, daruri fabuloase, bunătăți personale, încurajare atunci când sunt jos, adulare atunci când sunt în sus. Ei sunt înțelepți să-și amintească, totuși, un lucru. El este Sinatra. Șeful. Il Padrone. Care este cel mai bun lucru pe care l-ai citit vreodată pe un celeb pe care-l iubești? Spune-ne despre Twitter @feminineclub!