4 Motive științifice ar trebui să începeți să consumați lapte integral

4 Motive științifice ar trebui să începeți să consumați lapte integral

The Extremism Of Veganism | Exposing The Greatest Lie [Speech] (Februarie 2019).

Anonim

Indiferent daca incerci sa ajungi la toaleta pentru vara, incerci sa dirijezi calea spre pielea stralucitoare sau doar vrei sa obtii mai mult somn, s-ar putea sa te gandesti la refacerea dietei tale. Dar știința spune că cele mai recente super-alimente ar putea fi deja în frigider. Cercetătorii de la Boston până la Stockholm cred că produsele lactate bogate, cremoase, ne protejează de o serie de boli, de la obezitate la accidente vasculare cerebrale. În ciuda recomandărilor Departamentului Agriculturii din SUA de a se menține ori de câte ori este posibil, ar putea fi timpul să cumpărați o cutie de lapte integral pentru o schimbare. Îngrijorat de punerea în greutate? Nu-l transpirați. Continuați să derulați primele patru beneficii ale laptelui integral, conform științei.

1. Reduceți riscul de obezitate. Ai auzit bine. Potrivit unui studiu din Suedia, bărbații de vârstă mijlocie care au consumat unt, smântână și lapte integral aveau talie de talie decât colegii lor, care nu s-au îndepărtat de lapte. Cei care au ales o gustare plină cu grăsime păreau mai mult satisfăcuți și aveau mai puține dorințe pentru deserturile dulci.

2. Protejați-vă împotriva diabetului de tip 2. Este ușor să faceți legătura între greutatea corporală scăzută și riscul redus al acestei boli legate de regimul alimentar, cu toate acestea, cercetătorii de la Universitatea Tufts au descoperit că beneficiile sunt de fapt la nivelul plasmei sanguine. Studiul a constatat că persoanele cu un nivel ridicat de acizi grași din sângele lor din lapte, brânză, iaurt și, da, untul au fost pe jumătate mai susceptibile de a dezvolta diabet zaharat tip 2 mai târziu.

3. Îmbunătăți sănătatea inimii. Spre deosebire de convingerea populară că uleiurile vegetale sunt mai bune pentru artere, un studiu din Jurnalul American de Nutriție Clinică sugerează că laptele integral și iaurtul pot îmbunătăți tensiunea arterială și pot diminua efectele bolii coronariene. Probioticele din iaurt pot chiar să sporească aceste beneficii.

4. Îmbunătățiți funcția creierului. Într-adevăr trebuie să te concentrezi? Dieteticianul Cassie Bjork a spus blogului că mănâncă untul hrănit cu iarbă. "Este o sursă excelentă de vitamine, minerale și acizi grași și ajută la încetinirea absorbției zahărului și a carbohidraților, conducând la niveluri energetice consecvente și la îmbunătățirea funcției creierului. În plus, are un gust minunat! " ea a spus. Împărtășiți alimentele dvs. cremoase preferate cu noi @feminineclub!