4 Lecții de auto-îngrijire pe care le-am putea învăța de la Bella Thorne Post-Breakup

4 Lecții de auto-îngrijire pe care le-am putea învăța de la Bella Thorne Post-Breakup

Suspense: I Won't Take a Minute / The Argyle Album / Double Entry (Iulie 2019).

Anonim

Viața personală a lui Bella Thorne a fost un pic de rollercoaster în această vară. A început atunci când starul Scream și prietenul său de lungă durată, Gregg Sulkin, s-au hotărât să se despărțeze amiabil doar cu câteva săptămâni în urmă, deoarece programele lor separate au făcut dificilă dezvoltarea relațiilor lor. Și tocmai în această săptămână, Bella a confirmat fanilor curioși că ea într-adevăr se identifică ca fiind bisexuală, răspunzând "Da" într-un schimb Twitter, cu un fan care a cerut pe baza unui Snapchat de Bella să sărute o altă femeie (fanii speculează că Bella este, de fapt, gemene Bella Pendergast, femeia ea a fost văzut sărutat și care se întâmplă să fie fratele ei mai mare fost prietena * gândirea fata emoji *). Indiferent dacă se întoarce sau nu într-o relație, îl felicităm pe Bella pentru că a împărțit pașii ei la o îngrijire de sine sănătoasă după despărțirea ei cu Gregg.

Iată câteva modalități prin care am putea învăța din rutina ei post-rupere:

1. Fă-ți timp pentru tine, indiferent de ce. "În cele din urmă înapoi pe # grindul meu", Bella a făcut o fotografie cu ea însăși, lovind sala de sport din studioul unde a împușcat. "Atât de fericiți că au o sală de gimnastică de studio … considerând că trăiesc practic la acest lot! "Punctul lui Bella este unul important - întotdeauna asigurați-vă că programați timpul să vă îngrijiți, fizic sau mental, chiar dacă acesta este ultimul lucru pe care doriți să-l faceți. Nu veți regreta niciodată acest lucru, dar probabil că nu veți regreta.

2. Aceste cuvinte vorbesc de la sine. Acum, pe urmele unei destrămări, acest lucru ar putea fi, probabil, un subtweet destul de instagram și nu putem spune că nu ne place dacă este. Dar, mai important, Bella îți amintește și noi să arătăm, pentru că dacă nu o faci, cum poți aștepta pe alții?

3. Înclinați-vă pe prietenii dvs. În acest caz, frații tăi, dar, totuși, nu uita să intri în rețeaua de sprijin în momente de nevoie, pentru cine suntem noi fără ei? "@dani_thorne este #boldand lumina frumoasa din viata mea", scrie Bella pe acest pic de la ei goofing off. "Lumea mea ar fi întunecată fără tine în ea. „

4. Stabiliți obiective. Bella a postat o fotografie a unui moment în care se simțea probabil mai bine să se afle în pielea ei, scriind: "Moja motivația mea este să-mi pun punctul înapoi în această formă. "Chiar daca nu vedem o diferenta intre frumusetea aici si in pozele curente, tot ce conteaza este ca ea isi doreste sa obtina ceva ce doreste si, dupa cum putem vedea din dedicarea ei de a face lovitura in sala de gimnastica, pentru aceasta.

Cum ai grijă de tine atunci când plecarea e dură? Lăsați-ne să știm peste @feminineclub.

(Fotografia recomandată prin @bellathorne)