4 Iulie Ice Cream 3 Moduri

4 Iulie Ice Cream 3 Moduri

GTA 3 Beta Version and Removed Content - Hot Topic #9 (Martie 2019).

Anonim

Roxy aici, designer și stilist pentru scuze. Lucrez la B + C de aproape trei ani și am vrut să fac acest post de când am început. Vreau să spun, a patra crema de îngheț este prea bună. Imi fac tunete de fiecare data cand o spun. De asemenea, pune întrebarea: Care este înghețata din 4 iulie? Răspunsul evident este o lactație rece, albă și albastră, palmă dulce în față. Intr-o maniera pozitiva. Continuați să citiți trei moduri de a obține remedierea. Avem un con clasic, un milkshake stratificat si o reteta din copilarie pentru "supa" de inghetata (cu totii stiti ce este).

Ingrediente:
- înghețată de nucă de cocos (sau altă albă)
- colorant alimentar în gel roșu și albastru

Instrucțiuni:

1. Scoateți înghețata într-un castron.

2. Adăugați coloranți alimentați și amestecați bine.

Pentru toate cele trei tratamente, veți avea nevoie de înghețată roșie, albă și albastră. Există arome roșii și albastre pe piață, dar nu am găsit nimic, așa că am folosit vopsea. Simțiți-vă liber să cumpărați sau să vopsiți.

Trebuie să fii rapid cu lizii ca să nu te topi de mână. Nu am mers cu arome clasice napolitane (căpșuni, vanilie, ciocolată), dar ați putea face acest lucru ușor prin vopsirea căpșunului cu un roșu mai adânc și cu ciocolată albă pentru albastru. Versiunea noastră este solidă de nucă de cocos, dar urmați-vă inima!

Luați notă de containerul rotund pe care l-am folosit pentru asta. A fost un eșec! Vă recomandăm să utilizați în schimb un cos de pâine. Pentru a vă face înghețată, luați cea mai solidă înghețată albă într-o bandă în mijlocul cutiei. Aceasta va acționa ca o barieră pentru celelalte două, care vor fi într-o formă mai sub formă de supă, datorită amestecării în culoarea alimentelor. Adăugați roșu într-o parte și albastru în cealaltă. Puneți-l în congelator timp de aproximativ două ore.

Iată unde sa produs eșecul. Când am încercat să scot înghețată, pentru că era într-un tavă rotundă, actul de tragere a lingoului spre mine mi-a rotit TOATE înghețata în jurul unui cerc. Hopa! În cele din urmă am reușit să obțin unii, dar nu era ideal.

Modul potrivit de a mânca înghețată este două cupe pe un con.

Înghețată: un adevărat patriot american.

Mi-au luat cinci magazine pentru a găsi fructe de dragon și când l-am tăiat deschis, era un magenta vibrantă și nu albul pe care-l așteptam. Surpriză drăguță în cartea mea și o suprapunere perfectă pentru un milkshake stratificat.

Se amestecă și se toarnă, se amestecă și se toarnă, se amestecă și se toarnă. Dacă doriți o mișcare mai subțire, adăugați un pic de lapte la înghețată înainte de ao turna în pahar.

Top cu fructe de dragon și pocky sau orice alt combo de fructe / bomboane pe care îl iubești.

Nu puteam să mă opresc la acestea. Sunt atât de drăguțe!

Acesta este un apel invers la copilărie. Când eram copil, aveam de gând să-mi amestec înghețata până când era lichidă și apoi să pretind că era supă. Am întrebat în jurul valorii de la B + C HQ și aproape toată lumea a spus că au făcut același lucru. Ce e cu asta?De ce am vrea să transformăm DESSERT în ceva care în mod normal ar fi cină sau o parte?

Tot ce trebuie să faceți pentru această "rețetă" premiată este să amestecați înghețata până când este coerența perfectă. Apoi adăugați toppinguri. Aceasta este o supă de desert, la urma urmei, atât de topping-uri pot consta din bomboane, stropi și fructe.

Faceți cunoștință cu potrivirea dvs., castronul smoothie.

Alte idei pentru topping includ afine, căpșuni, mure, mochi, semințe de chia și ciocolată albă. Nu vă fie teamă să adăugați diferite nuanțe de roșu, alb și albastru. Suprafețele nu trebuie să aibă culori primare îndrăznețe.

Sper că v-am inspirat să vă creați cu înghețată în acest an! Happy Fourth of July!

Ce alte tratate de al IV-lea înghețată faceți în acest an? Arătați-ne pozele dvs., marcând-ne pe Instagram + folosind hashtag #iamcreative!