5 Mărci de frumusețe australiană Suntem zdrobiți pe

5 Mărci de frumusețe australiană Suntem zdrobiți pe

Nicolae Guta - Dintr-o mie de femei(Originala) (Iulie 2019).

Anonim

Acest stil de viață plajă de pe țărm în jos este #goale majore. Deci, nu este o surpriză faptul că atmosfera în aer liber, mereu în aer liber, se extinde și la frumusețea lor estetică au natural. Chiar dacă nu ne putem permite un bilet de avion către țara de surf și soarele RN, noi încă mai dorim să intrăm. De aceea, ne îmbărbămim pe acei răcoroși Aussie care se simt cu aceste branduri de frumusețe uimitoare. Se duc direct la tine și promite rezultate importante, amice.

1. Frumusețe comestibilă Australia: Dacă te uiți după ambalajul Insta-demn, vei dori să scoți totul de la această linie de îngrijire a pielii și să ții notițe. Filozofia lor este să folosești numai ingrediente pe care le-ai putea consuma literalmente (gândește-te la untul de mango, extract de căpșuni și rădăcină de radacini), deci știi că nu primești substanțe de umplutură aici. FeminineClub Pick: & Balsam de frumusețe Goddess on the Go ($ 24)

2. Frank Body: Acest brand de cult Aussie favorit va transforma modul în care vă tratați pielea. Scrumiurile de cafea fabricate din java, uleiuri hidratante și aloe vera vă vor oferi cele mai fine picioare vreodată. Nu ratați niciodată fața și scrumbele de buze. Totul în această linie este FTW netoxic și fără substanțe chimice. FeminineClub Pick: Scrub de cafea de nucă de cocos ($ 19)

3. Jurlique: După ce a căutat globul pentru o localitate nepoluată pentru a înființa un magazin în anii 1980, fondatorii germani ai acestei mărci de frumusețe și îngrijire a pielii s-au mutat într-o fermă din Dealurile Adelaide din Australia de Sud. Ingredientele naturale din hidratante, uleiuri esențiale și cești faciale sunt încă cultivate astăzi acolo. FeminineClub Pick: Lotiune de îngrijire de zi Clarifying ($ 44)

4. Ment Skin: Doamnelor din Sydney, în spatele Mint Skin, a dorit să ofere produse de îngrijire a pielii naturale maselor fără o etichetă de preț nebun. Au venit cu o linie care include uleiul de hidratare de trandafiri și măștile de strălucire a pielii și nu vă va pune înapoi un braț și un picior. PS: Cât de drăguț este ambalajul lor? Pictură FeminineClub: Mască roșie cu mâna ($ 19)

5. Dr. Roebuck: Gemenii Zoe si Kim Roebuck au inceput aceasta linie de descoperire pe baza formulelor dermatologice dezvoltate de parintii lor de medic cu mai bine de trei decenii in urma in Australia. Filozofia lor de "ingrediente minime pentru rezultate maxime" este foarte usor de obtinut in spate, impreuna cu hidratante ceata si seruri pentru toate tipurile de ingrijire a pielii. FeminineClub Pick: Creșteți și strângeți serul ($ 58)

Căutați mai multe produse cosmetice? Urmăriți-ne pe Pinterest!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.