5 Produse de frumusețe Aveți nevoie de machiaj fără machiaj Uită-te

5 Produse de frumusețe Aveți nevoie de machiaj fără machiaj Uită-te

Ma machiez cu PENSULELE de la JUMBO | Merita? (Martie 2019).

Anonim

Ca scriitor de frumusețe, trăiesc și respir produse. Există un flux constant de produse noi produse de îngrijire a pielii, de machiaj și de păr care își fac drumul în mâinile mele pe zi, deci este o afacere mare atunci când declar Eu sunt " obsedat AF " cu ceva. Această serie va detalia produsele care sunt * totul * pentru mine chiar acum.

În final, se simte că vara este într-adevăr aici: Vremea caldă și zilele de soare sunt totul pentru mine chiar acum! Un alt motiv pentru care îmi place acest timp al anului este că am mereu mai puțin machiaj. De când am găsit o rutină de transformare în 14 etape coreeană de îngrijire a pielii, mi-am actualizat rutina de machiaj pentru a include doar minimul gol. Acum, eu, de obicei, am creat o cremă de sport BB (am găsit una pe care o iubesc!), O rimelă cu adevărat legendă, un pic de blush și un produs de frunză - ușor de atât. Iată cinci produse pe care mă bazez pentru acel aspect abia acolo - machiaj, fără machiaj.

1. EVER Hidratant Radiance Day SPF 32 cu LSR10 ($ 45): Acesta este hidratantul meu de zi cu zi datorită simțirii sale ușoare, acoperirea chiar și a dozei sănătoase de protecție solară. Acesta glisează pe fața mea fără probleme și acționează ca un primer minunat prea. Este un produs foarte versatil care a câștigat un loc permanent în vanitatea mea. Îmi face pielea strălucitoare fără a apărea uleios și face o treabă minunată hidratând pielea. Cinci stele!

2. Kat Burki Elixir de echilibrare ($ 65): Apelați toți utilizatorii burete machiaj! Acest spray este un joc complet schimbător dacă utilizați un beautyblender ($ 20). În loc să-mi umezesc frumusețea cu apă înainte să-l folosesc, o duc în acest spray și îi iubesc rezultatele. Se simte super revigorant pe pielea mea, dar, de asemenea, mă strânge porii și îmi luminează tenul dimineața. Miroase proaspăt și conține vitamina C, pentru a vă face pielea o favoare prin purtarea acestui produs. Doar doresc ca sticla să fie puțin mai mică, așa încât să o pot arunca în geantă pentru utilizare 24/7!

3. ColourPop Matte X Ruj ($ 5): Acestea sunt unele dintre cele mai bune rujuri pe care le-am folosit vreodată în viața mea. Au un finisaj super mat, așa că ai crede că ți-ar lăsa buzele să se usuce, dar nu au. Jur că uit că am acest produs când îl port; este senzație ușoară și naturală. Este imposibil să-mi aleg umbra mea preferată de pe această linie, dar eu am avut o rotație constantă pe She Bad, Boa și Cami.

4. Cremorlab Shadow-Off Cream pentru ochi ($ 48): Pur și simplu, aceste lucruri straight-up lucrează minuni. L-am folosit constant timp de aproximativ o lună și jumătate și am observat o îmbunătățire dramatică în cercurile mele întunecate sub ochi (care au dispărut practic!) Și simt că zona mea de ochi pare a fi mai puțin obosită. Dincolo de aceasta, este super hidratant, nu stinge pielea sensibila din jurul ochiului, iar oala va ramane pentru totdeauna. O mică parte a acestui produs merge mult - crede-mă!

5. Lash Star Beauty Lash Mascara de Sculptare Lash ($ 35): Dacă doriți blănuri super-groase, incioase, delicioase, dați aceste lucruri o încercare. Este o rimel cu capăt dublu care prezintă o perie mică care depozitează culoarea de-a lungul bazei genelor, care are un efect ușor de întărire. Celălalt capăt al periei este prevăzut cu o perie curbată, cu silicon, pe care o folosiți pentru a vă piepteni și "sculpta" genele, ridicându-le din rădăcină. Îmi place această rimel, deoarece vă permite mult control asupra aspectului genelor, datorită diferitelor forme de perie. Acesta rămâne pe toată ziua și nu este o durere pentru a elimina pe timp de noapte. Bravo!

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multă frumusețe.

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.