5 Celebrități care au luptat cu acneea

5 Celebrități care au luptat cu acneea

10 oameni care au murit in timp ce isi faceau SELFIE (Iulie 2019).

Anonim

Ați încercat totul pentru a obține pielea perfectă: seruri pe bază de plante, măști de față,. Și totuși, cosurile (acele lucruri pe care toată lumea le-au promis ar dispărea după anii dvs. adolescenți ciudați) continuă să scape din când în când. Dacă aveți de-a face cu un breakout chiar acum, șansele sunt ultimul lucru pe care doriți să faceți este să vă uitați la o celebritate superba. Dar dacă ne-am spus că și cei bogați și celebri s-au ocupat de ocazional (sau cronică) luptă de piele rea? Acneea nu discriminează (stele, sunt ca noi!); este doar faptul că celebritățile sunt mai susceptibile de a avea probleme de piele photoshopped departe (cu sau fără consimțământul lor). Iată cinci celebrități care au fost suficient de curajoase pentru a împărtăși propriile lor lupte cu acneea adultă pentru a vă ajuta să vă opriți să vă simțiți rușina peste a voastră.

1. Având în vedere că surorile ei sunt reginele unei contururi impecabile, trebuie să fi fost foarte dur pentru Kendall Jenner să crească cu pielea rea. Într-o postare de pe site-ul său personal, ea a scris că acneea "… a ruinat complet stima mea de sine. Nici măcar nu m-aș uita la oameni când am vorbit cu ei. M-am simțit ca un astfel de evadare. Când am vorbit, mi-am acoperit mâna. "Acum e sub control, grație găsirii dermatologului potrivit. Kendall spune, de asemenea, că în fața camerei foto, ca model, ea a ajutat-o ​​să-și recapete încrederea. Singurul lucru pe care-l vedem ca o ascunde fata cu aceste zile sunt filtrele Snapchat. 2.

Cameron Diaz: În debutul său scris, Cartea corporală (12 dolari), Cameron Diaz a vorbit deschis despre luptele sale cu probleme de piele, adolescentă și a durat mult până la vârsta de 20 de ani, în timp ce acționa și modela. "A fost o adevărată provocare să le acoperim pentru camere. A fost ciudat, jenant și frustrant și m-am simțit întotdeauna foarte rău în legătură cu mine ", a scris ea. Ea crede că a dăruit mâncare nesănătoasă ca motiv pentru pielea ei limpede acum - care, așa cum puteți vedea în această recenta promoție de machiaj recentă pentru cea de-a doua carte Longevitate ($ 10), este strălucitoare și total fără spot. 3.

Emma Stone: Când actrița noastră ferventă a devenit chipul Revlonului, Emma Stone a dezvăluit că este mai mult decât machiajul pe care-l susține că îi dă pielea de porțelan fără cusur - și că nu a fost întotdeauna atât de limpede. A încercat Accutane (un tratament dur de prescripție medicală) la adolescentele sale târzii pentru acnee hormonală, dar a uscat pielea ei. Și când a trecut printr-o alergie la acnee de stres la vârsta de 20 de ani de filmare Easy A,, studioul de film a trebuit să respingă aerul. Ea a spus Refinery29, "mi-am dat seama cât de debilitant și jenant poate fi acneea chistică. Deci, sunt cu adevărat interesat de biologia a ceea ce face acneea și de modul de a lucra la ea și din exterior.„ 4. Mindy Kaling: Există un motiv pentru care există tricouri cu sloganul "Dacă mor, spune-i lui Mindy Kaling o iubesc". De fapt, o mulțime de motive, dar una mare trebuie să fie cât de deschisă este despre provocările ei de îngrijire a pielii. Ea a dat cateva sfaturi si intuitii minunate in cartile si interviurile ei in produsele si regimurile care au lucrat pentru ea. În plus, Mindy o păstrează întotdeauna relativă, ca și în cazul acestui selfie, care a fost uimitor de neînfricat, pe care a spus-o: "Acea cremă din viața ta de 30 de ani. „

5. Daisy Ridley: Chiar și

Star Wars eroii au fost înșelați de experimentele de îngrijire a pielii la domiciliu. Daisy Ridley a postat destul de deschis despre călătoria ei lungă pentru a-și îndepărta pielea după o diagnosticare a endometriozelor (acnee este un efect secundar comun al sindromului, din cauza dezechilibrelor hormonale), dar ne-a câștigat cu adevărat inima cu videoclipul confesional Instagram o mască turcoaz DIY. Daisy a șters recent contul Insta, dar sperăm să o aducă - și o minunată mască de față vids - înapoi. (via @daisyridley) Arată-ne rutina noastră pentru îngrijirea pielii! Etichetă @feminineclubpe Instagram.