5 Hack-uri inteligente de tip Bobby care lucrează de fapt

5 Hack-uri inteligente de tip Bobby care lucrează de fapt

IMPOSSIBALL ? Flat Earth Documentary (2017) (Iulie 2019).

Anonim

Acestea sunt articole de bază pentru toată lumea de la începători de frumusețe la profesioniști și pentru un motiv bun. Știfturile subțiri sunt incredibil de versatile, insanely necostisitoare și pot face treaba - simplu ca asta. Dar ei pot face mai mult decât asigurarea acelui updo complex; pini bobby sunt un instrument esențial atunci când vine vorba de hacks frumusete. Citiți mai departe pentru a învăța cinci utilizări de geniu.

Nu știi cum să stăpânești retro aspectul machiajului? Utilizați capetele pentru a crea o schiță pentru un ochi de pisică. Umbrește marginile deschise ale unui pin bobby cu un creion de lichid neagră lichid pentru a crea ștampila. Apoi, așezați cu atenție pinul de bobi la colțul exterior al ochiului (atingând pielea), cu marginea mai lungă pe fund și voilà - aveți planul pentru un aspect aripi câștigător. Completați triunghiul și conectați-l la o linie subțire care îmbrățișează linia genelor superioare.

O coadă plată, lipsită de viață primește o ascensiune instantă cu un bolț bobby - este vorba doar despre unghiuri. Puneți un bobby pe verticală în partea inferioară a cravată (așa că este ascunsă și îndreptată spre gât). Așezați-vă părul de coadă în partea de sus a bolțului pentru al ascunde.

Îndepărtați capătul unui pin bobby în culoarea voastră și alegeți un nebun. Adăugați o grămadă de desene colorate în cifre sau optați pentru un aspect minimalist cu un singur punct pe fiecare deget.

Adăugați o cantitate perfectă de cleiură la banda de falsuri cu un bobic. Aplicați un pic de clei pe vârful unui știft și apoi glisați-l peste banda de benzi.

Creați o perie de contur într-o pensetă prin adăugarea unui bolț (sau mai mult, în funcție de dimensiunea instrumentului) orizontal la jumătatea distanței, pentru a ventila și a întări acele fire.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe informații și frumusețe.