5 Greșeli comune pe care le faceți când vă curgeți părul

5 Greșeli comune pe care le faceți când vă curgeți părul

50 Lucruri Pe Care Nu Le Stiai Despre Harry Potter (Iulie 2019).

Anonim

Pentru doamnele care iubesc rolurile de coafură pe cotidian, știm că aveți rutina de styling jos. V-ati gandit la setarea ideala pentru a obtine unghiuri de lunga durata, iar produsele dvs. de finisare sunt asezate pe vanitatea dumneavoastra in orice moment. Sigur, sunteți în groove, dar chiar și cel mai condimentat pro fier de fier poate face o serie de greșeli de-a lungul drumului, rezultând un stil care citește mai neterminat decât de necrezut. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cele cinci greșeli comune pe care le-ați putea face - și cum să le remediați.

Greșeala # 1: Crearea de valuri care se îndreaptă spre fața voastră: Undele voastre ar putea să vă închidă de fapt fața, în funcție de direcția în care se îndreaptă. "Valuri care se deplasează de pe fața ta - în loc să se îndrepte spre interior - deschid zona din jurul pielii tale", spune Sarah Potempa, coafura de celebritate. Schimbarea părții laterale a curlului dvs. poate împiedica anumite persoane, așa că încercați un instrument fierbinte care se rotește automat în fiecare direcție, cum ar fi Potempa's Beachwaver S1 Curling Iron (129 $) sau o baghetă fără clip, cum ar fi Drybar The Wrap Party Styling Wand procesul este mai ușor. Greșeala # 2: supraîncărcarea cilindrului de fier curling:

"Dacă părul este prea mult pe cilindru, unele dintre ele nu se vor încălzi", explică Alli Webb, fondatorul Drybar. "Veți fi lăsat cu un val neterminat, neterminat sau curl. "Răbdarea este o virtute, tocmai tu, deci ia-ți timp și lucra în secțiuni mici, ușor de gestionat. "În general, secțiunile de una până la două inci sunt cele mai bune", spune Webb. Greșeala # 3: Periajul se învârte prea repede:

Nu este un secret că ruperea buclelor este secretul acelui aspect ciudat, pe plajă, dar calendarul este esențial. "Pătrunderea sau rularea degetelor prin păr imediat după curbare va face ca buclele să cadă rapid", spune Potempa. Amintiți-vă când am spus că răbdarea este importantă în timpul procesului de curling? Același concept se aplică după ce ați terminat stilul. "Pentru a face valurile ultime, așteptați să vă periați buclele până când acestea sunt complet rece", recomandă Potempa. Greșeală # 4: Nu folosiți o protecție termică adecvată:

Săriți acest produs de păr esențial și, mai devreme sau mai târziu, veți avea de-a face cu toroane slăbite, spargere, friz și pătate. "Un agent de protecție a căldurii care susține că protejează până la un nivel profesional de 450 de grade este o modalitate incredibilă de a crea o barieră între cuticula părului și căldura fierului", spune Potempa. Webb echoes acest sentiment și adaugă: "Este absolut must-have atunci când utilizați orice instrument fierbinte. Perioadă." Greșeala # 5: Ținând instrumentul orizontal:

Unghiurile sunt totul! Modul în care vă ocupați de instrumentul dvs. poate schimba drastic rezultatul final al dvs. "face. Strângerea fierului sau a baghetei dvs. pe orizontală poate conduce la strângere, asemănătoare cu Shirley Temple."Vă recomandăm întotdeauna să țineți fierul sau bagheta pe verticală", explică Webb. "Este cel mai bun mod de a realiza un val natural. " Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe informații și frumusețe.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.