5 Greșeli frecvente pe care le faci atunci când te descurci cu un breakout

5 Greșeli frecvente pe care le faci atunci când te descurci cu un breakout

Care sunt întrebările "CAPCANĂ" la un interviu de angajare (Iulie 2019).

Anonim

Când un puf plin de pene se transformă într-o pauză deplină, este ușor să vrei să iei lucrurile în mâinile tale - literalmente. De la cosul care satisface (dar dăunător!) Pătrunderea la exfolierea zonei cu probleme, este posibil ca eforturile tale să provoace mai mult rău decât bine. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cele cinci greșeli frecvente pentru a evita apariția unei lovituri îngrozitoare.

Greșeala # 1: Popping your Pimples: Aceasta este cea mai frecventă greșeală pe care o fac oamenii când vine vorba de zits, potrivit dermatologului Sejal Shah din New York City. "Când apucați un cos, împingeți cu forța bacteriile, uleiul și resturile acneei, care sunt foarte dăunătoare pentru piele, deoarece în principiu se rupe", spune ea. Cel mai bun lucru pe care-l puteți face - chiar dacă poate fi dificil - este să lăsați pauza să-și ruleze cursul și să vă concentreze eforturile asupra vindecării post-inflamației.

Greșeala # 2: Utilizarea produselor excesive: Doar pentru că un tratament are o concentrație mai mare de ingrediente active nu o face neapărat o soluție mai rapidă. "Există date care arată că 2,5% peroxid de benzoil este la fel de eficient ca 10%, dar fără iritație", explică Shah.

Greșeala # 3: Schimbarea bruscă a dietei: FYI, aportul dvs. general de hrană nu este, de obicei, cel care a înfundat porii. "Evitați dietele drastice de eliminare pentru a elimina erupțiile cutanate acneice", recomandă medicul dermatolog din San Francisco, Lavanya Krishnan. "Ar trebui să urmați o dietă sănătoasă și echilibrată pentru sănătatea dvs. generală, iar regimurile drastice de eliminare nu pot fi numai nesănătoase, ci și puțin probabil să vă ajute la curățarea tenului."

Greșeala # 4: Așteptarea rezultatelor instant: Pielea noastră se schimbă în mod constant din cauza condițiilor meteorologice, a factorilor de mediu, a hormonilor și a expunerii zilnice la produsele de machiaj, atunci când fețele noastre sunt ciudate, când veți vedea rezultate clare. "Asteptand ca pielea sa arate rezultate imediat dupa tratarea unui breakout nu este realista", ne spune isratiologul celebritatilor de la San Francisco, Angelina Umansky, care lucreaza cu Michelle Pfeiffer. "Este nevoie de timp - de obicei, cel puțin o lună - pentru a regla pielea, deci fiți răbdători!"

Greșeala # 5: Folosirea machiajului porilor: Dacă aveți de-a face cu o acnee coerentă, aparent netratabilă, machiajul dvs. ar putea fi problema. "Văd o mulțime de clienți care sunt supărați de erupțiile lor, dar poartă totuși machiaj care le înfundă porii și este teribil pentru pielea lor", spune Umansky. "Treceți în schimb la o opțiune minerală blândă. Sau considerați produse care nu conțin ulei sau nu sunt comedogenice.