5 Instrumente de păr fără fir pentru a face stilul oriunde Ușor

5 Instrumente de păr fără fir pentru a face stilul oriunde Ușor

Die 5 Biologischen Naturgesetze - Die Dokumentation (Iulie 2019).

Anonim

Când vine vorba de a-ți schița firele, e timpul să ieșiți din baie. Cu o varietate de opțiuni fără fir în mini-dimensiuni, puteți multitasc la conținutul inimii în timp ce obțineți glam. Curling în timp ce gătiți? Terminat. Îndreptare în timp ce Netflix-și-răcire? De ce nu. Odată ce ați pornit fără fir, s-ar putea să nu vă întoarceți niciodată la legare! Derulați în jos pentru a verifica cinci unelte de păr fără fir care vă oferă libertatea de a vă împrospăta coama oriunde, oricând.

Când vă uitați la spectacolul preferat: amika Movos Wireless Styler ($ 150) Plăcile de titan ușor alunecă prin păr, iar marginile curbate vă permit să adăugați în curbe sau valuri profesionale (dacă asta e treaba ta).

Când sunteți la nuntă: CHI Escape Professional Curling Iron Curling 1 "($ 110) Nu subestimați puterea acestui fier de curling doar din cauza dimensiunilor sale mici. Trageți acest coș ultra-compact în ambreiaj și reîmprospătați încuietorile înainte de a începe ora cocktailului. Vei fi mântuitor pentru o mireasă stresată, care are nevoie să-și atingă și coapsele.

Când lucrați: Pensulă pentru aer cald John (30 de dolari) Păstrați-l în sertarul de la birou și intrați în baie la pauza de prânz pentru un mic lift,, sau un nivel general de netezire.

Când călătoriți: Conair Travel Smart Thermacell Straightener ($ 25) Să fim reali: majoritatea dintre noi se grăbesc în timpul rutinelor noastre de dimineață. Indiferent dacă ajungeți acolo cu trenul, cu autobuzul sau cu mașina, timpul este esențial. Acest dispozitiv de îndreptare fără fir se încălzește până la 419 de grade, deci trebuie doar să-l rulați de-a lungul părului pentru rezultate rapide și netede.

Când vă aflați într-un avion: Roșu curling reîncărcabil frumos ($ 29) Scoateți acest coș de 10 inch în geanta de transport (bineînțeles în carcasa ei rezistentă la căldură) și ieșiți din avion ca și cum tocmai ați venit de la salon și nu de la scaunul din mijloc.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe informații și frumusețe.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.