5 Modalități ușoare de a vă transforma rutina de dimineață pentru productivitate maximă

5 Modalități ușoare de a vă transforma rutina de dimineață pentru productivitate maximă

Slacker, Dazed and Confused, Before Sunrise: Richard Linklater Interview, Filmmaking Education (Iulie 2019).

Anonim

O noapte grozavă de somn și o rutină solidă de dimineață sunt două lucruri pe care fiecare femeie de carieră are nevoie de vise mari în viața de zi cu zi. De fapt, unii dintre cei mai admirați băieți # spun că ritualurile lor de dimineață sunt ceea ce îi ajută să-i stăpânească ziua. Deși a ta nu trebuie să fie la fel de rigidă sau de fanatică ca unele dintre celelalte rutine de dimineață ale unor oameni de succes pe care le-am citit despre (îmi pare rău, Gwyneth!), Ai putea * să poți îmbunătăți a ta prin adăugarea unor activități foarte minuțioase care nu mai au timp deloc. Derulați pentru cinci activități rapide de dimineață, ceea ce ar putea face o diferență majoră în ziua dvs.

1. Timp liniștit: Timpul pentru momente de dimineață liniștite vă permite să vă începeți ziua într-un mod împământat, ceea ce vă va ajuta să rămâneți liniștiți și atenți toată ziua. Indiferent dacă luați câteva minute în pat (fără telefon!) Înainte de a vă începe să vă pregătiți sau stați jos pentru a vă mânca micul dejun, în loc să distrugeți ușa, asigurați-vă că faceți loc pentru cel puțin 10 minute de oprire pașnică. Aveți toată ziua în față pentru convos, melodii, emisiuni și apeluri telefonice, la urma urmei.

2. Gândirea pozitivă: Puterea gândirii pozitive a fost dovedită din când în când, deci de ce să nu o încorporați în rutina dvs. de dimineață cu afirmații zilnice (spunând expresii de creștere a încrederii) sau vizualizare simplă? Dacă nu sunteți sigur care afirmații vă pot ajuta să canalizați cea mai bună sursă de energie, încercați să navigați în blogurile dvs. de fav sau în paginile Pinterest pentru citate care vă stau la dispoziție. Când vine vorba de vizualizare, poate fi la fel de ușor ca închiderea ochilor și imaginarea scenariului cel mai bun caz sau a rezultatului visului pentru diferite situații care se vor prezenta în timpul zilei. Amintiți-vă că obțineți ceea ce dați - energia pozitivă pe care ați pus-o în univers va reveni.

3. Jurnalism: Plasarea gândurilor pe hârtie poate fi serios cathartică și ușurează urmărirea tendințelor, modelelor și realizărilor din viața ta. Expuneți câteva momente în fiecare dimineață pentru a scrie sau a schița tot ce curge. S-ar putea să știți că acest exercițiu vă ajută să vă atingeți creativitatea sau să dezlănțuiți o idee minunată.

4. Exercițiu: Lucrul la orele de început nu este pentru toată lumea, dar există cu siguranță ceva de spus pentru a vă face ca endorfinele să curgă de pe lilieci. Veți începe, de asemenea, metabolismul și veți beneficia de un impuls enorm de energie. Un alt plus? Stoarcerea în exercițiul de dimineață înseamnă că nu veți fi tentați să o săriți dacă vă simțiți obosiți după o zi lungă de lucru. Dacă un antrenament de dimineață nu este cu siguranță pentru tine, încercați să montați în 15 minute de stretch-uri, plimbare sau biciclete pentru a lucra.

5. Învățare: Ceața de dimineață este legitimă, dar nu înseamnă că trebuie să fii victimă.Asigurați-vă timp să citiți câteva pagini ale dispozitivului de orientare a paginii dvs. de noapte, să puneți un podcast sau un audiobook în timp ce vă îmbraciți sau utilizați o aplicație care mărește creierul în timpul călătoriei. Până când veți ajunge să lucrați, veți fi înviorați și gata să plecați.

Care parte din rutina dvs. de dimineata face zilele tale extraordinare? Trimiteți-ne un mesaj @ 111 !

(Fotografii prin Getty)