5 Vinuri epice sub 30 de dolari pentru uncork pentru olimpiadele tale

5 Vinuri epice sub 30 de dolari pentru uncork pentru olimpiadele tale

La Revedere,Unchiului Tom ! (atentie contine imagini socante,nu se recomanda minorilor) (Iulie 2019).

Anonim

În timp ce Jocurile Olimpice se încheie, există încă timp să vă răsfățați de obsesie. Fie că doriți să aruncați o petrecere de vizionare cu echipa dvs. obsedată de Jocurile Olimpice, fie că aveți nevoie doar de o altă scuză pentru a bea un vin bun de vară și a vă uita la televizor, avem vino pentru dvs. Asa ca stai inapoi, asteapta-te la evenimentul tau preferat si scapa de una din aceste medalii de aur.

1. Mark West Pinot Noir (16 USD): Cu un patrimoniu lung dedicat urmăririi minunate a noțiunii de pinot nocturn, Mark West este brandul în care puteți avea încredere pentru toate nevoile dvs. de abundență PN. Povestea noastră despre acest vin este cât de netedă este - un roșu fructat, cu indicii de condiment, practic cerșind pentru friptura sau tofu pentru a sări de pe grătar și în burtă. Și pentru toți acei nașii să-i "roși vara?! "Spune-le să aibă o gură de sânge și asta va fi tot ce este necesar ca ei să-și dea seama cât de mult erau așa de greșiți.

2. 2015 Summer Water Rosé de Winc (13 dolari): Salutând de la soarele Santa Barbara, acest amestec de Grenache și Syrah este la fel de răcoritor pentru că este #yeswayrose crisp. O colaborare între Da Way Rosé (fondată de două BFFs de liceu) și Winc, vă va plăcea acest vin uscat pentru a spăla o sesiune de vizionare de înot sau gimnastică de pe canapea. Tot ce aveți nevoie pentru a vă asigura un moment bun este gheața (o mulțime de gheață) și allllll ciocolata rosé.

3. Kim Crawford Sauvignon Blanc (13 dolari): Există ceva deosebit de special pentru a vă răsfăța într-un pahar de Sauv Blanc vara. Sucul si fructul, prospetimea functioneaza bine intr-un cocktail (lamaie, stropi de seltzer, paie drăguț, făcut) sau chiar un vin de slushie. Nici o tirbușon? Nici o problema. Sticla are un capac rezistent la îndemână, care, de asemenea, ajută oxigenul să nu pătrundă în sticlă pentru a vă menține vinul frumos și clar pentru toate femeile uimitoare pe care le veți viziona pe terenul de fotbal și pe terenurile de fotbal și de câmp.

4. Ruffino Sparkling Rosé (13 dolari): Singurul lucru mai bun decât rosé este, bine, mai multe lucruri. Când simțiți că vă altercați băuturile răcoritoare cu un pic de bule, această rosie spumante se dovedește a fi de băut ca este gustoasă. Cu o aciditate plăcută, veți primi, de asemenea, note de fructe de pădure roșii în mijlocul întregii bunătăți. Dar nu este vorba de dulceață aici, se așteaptă de asemenea la sugestii răcoritoare și unice ale petalelor de trandafir, care stau la dispoziție pentru o finisare plăcută pe această sticlă extra-uscată.

5. Vinuri din cutie neagră Chardonnay (20 de dolari pentru o cutie de 3 litri, 6 dolari pentru o cutie de 500 ml): Vin cutie? Nu vă deranjează dacă o facem. Nimic nu înseamnă petrecere ca un buzunar de trei litri festiv (da, ai citit că dreapta) de vin pentru orezul tău de la Jocurile Olimpice. Sigur, veți detecta note de struguri verzi și chiar mango tropical și chiar ananas, dar caracteristica reală standout a acestui sipper revigorant este aromele luminoase de citrice veți obține. Deci, mergeți mai departe, vă îndrăznim să nu aruncați o felie de lămâie sau var și să turnați mai mult.Noroc!