5 Sfaturi de frumusețe franceză pentru a adopta această vară

5 Sfaturi de frumusețe franceză pentru a adopta această vară

Subways Are for Sleeping / Only Johnny Knows / Colloquy 2: A Dissertation on Love (Iulie 2019).

Anonim

Să fim cinstiți: toți dorim să trăim tot timpul la vie Parisienne. Dar dacă vă împachetați și vă deplasați în străinătate nu este în carduri pentru dvs., există încă speranță. Mulțumită acestor cinci sfaturi de experți din interiorul francezilor de frumusețe, puteți totuși să arătați partea de ex-pat prin rotirea perfectă a francezilor în stilul Statelor. Secretele lor vor transforma întreaga dvs. abordare a frumuseții - și vă vor lăsa să vă uitați fără efort. Continuați să citiți pentru a afla cum puteți să vă uitați aspectul pe care îl iubim în doar cinci pași simpli. 1. Un ten natural fără cusur este baza dvs. de frumusețe finală.

Femeile din Franța sunt niște minimaliști de machiaj și nu-și dau seama de fundația înfățișată falsă. Potrivit lui Byrdie, acoperirea pură a lui La Roche-Posay Effaclar BB Blur (30 de dolari) este ceea ce folosește modelul francez Louise Follain pentru a-și marca strălucirea fabuloasă. 2. Măturați-vă ochiul fumos pentru un aspect trăit.

Artistul de machiaj, Sabrina Bedrani, ia spus Violetei Gray că se îndreaptă spre Dior Dihorso Khol Profesional Hold & Intensity Eye Makeup ($ 32) pentru a crea un efect combinat, afumat care depășește ochiul tău de bază. Ea recomandă folosirea unor perii mici pentru a aplica căptușeală de-a lungul marginii exterioare a liniei de mișcare, apoi trageți o lovitură pronunțată la sfârșit. 3. Perfectează-ți buza roșie.

Femeile franceze au dominat buza rosie - și cum să poarte mai multe nuanțe, de la portocaliu la roșu până la visiniu, fără a căuta OTT. Violette împărtășește acest tutorial de machiaj cu privire la crearea romanticului "francez sărutat", folosind Lime Crime Matte Velvetines, roșie coral roșu ($ 14). De asemenea, ea recomandă Sephora Collection Cream Lip Stain ($ 14) în Always Red pentru o altă nuanță aprobată de francezi. 4. Hrănește-ți coaja cu tratamente de relaxare.

Atunci când este vorba despre aspectul parului, textura este totul - ceea ce înseamnă că ai licitație pentru uscătorul de băut și pentru îndreptare. Îmbrățișați-vă părul și volumul natural, întorcându-vă la tratamentele pentru mai multe TLC suplimentare. Actrita franceza Jeanne Damas se intoarce la ulei de par hidratant Christophe Robin cu lavanda ($ 47), potrivit lui Byrdie. 5. Mănâncă (sau mai bine, bea încă) organic ori de câte ori este posibil.

Femeile franceze consideră că îngrijirea pielii depășește produsele pe care le puneți pe față. Ca Violette împărtășită cu Vogue, "Calea de a avea pielea bună este despre ceea ce mănânci. Femeile franceze încearcă să mănânce organice ori de câte ori este posibil - și cât mai puțin zahăr posibil. "Luați în considerare sortarea pe o rosie all-organic în această vară, ca și această primăvară de primăvară de mireasă Rosé ($ 20), în loc de amestecul tău obișnuit. Vrei mai multe sfaturi de frumusețe inspirată de franceză? Urmăriți-ne pe Pinterest!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.