5 Tunsori Celebritățile sunt obsedate de această cădere

5 Tunsori Celebritățile sunt obsedate de această cădere

Why thinking you're ugly is bad for you | Meaghan Ramsey (Iulie 2019).

Anonim

După o vară plină de sare, nisip și surf, tu la un upgrade sanatos, pe trenduri. Dacă aveți nevoie de o insulă de cădere feroce înainte de a merge la salon, luați un indiciu de la dosul recentelor "covoare roșii". Continuați să derulați pentru a vedea cinci tunsori de listă A, care încălzesc scena, pe măsură ce temperaturile se răcesc.

1. Bouncy Bob: Un bob bouncy are tot stralucirea, forma si ridicarea necesare pentru a face un look stand-out. Coafura de coafură a lui Vanessa Hudgen, Chad Wood, a vrut să-și aducă vibrația în anii '90, spunând: "Cred că celebrități trăiesc pentru bobi scurți, volumizați în această toamnă. Ele iubesc jocul cu textura și au libertatea unei scurte tăieri. "El explică faptul că cheia pentru atingerea stilului stimulat adaugă o cantitate de tone în volum în timp ce sufli uscată:" Se usucă părul, luând toate secțiunile departe din față pentru a obține extra lift. „

2. Straturile superioare ale umărului: Iată un pic mai mult ", care este pregătit să fie popular în acest sezon. "Această tăietură este feminină, ușor de purtat, are o anumită lungime și adaugă tinerețe și frumusețe cu un sentiment fără efort", spune Nick Arrojo, designerul celebrității. "Cu straturi care dansau in jurul fetei - pometii, barbia, buzele, ochii - taietura ajuta la crearea unei forme moi, de incadrare a fetei in timp ce isi pastreaza greutatea si structura prin spate. "Plus, Selena Gomez aprobă - trebuie să spunem mai mult?

3. Blunt Cut: Kim Kardashian a ajutat la afișarea aspectului ultra-chic pe hartă la începutul acestui an, îmbrățișând aspectul strălucitor, definit, strălucitor. În timp ce alte stiluri de această lungime pot obține stilul lor de la volum și sări, modernă "face totul despre a fi cât mai elegant posibil. "Bobul clasic cu o singură lungime, bont, cu o parte centrală, este sofisticat și lustruit", ne spune Arrojo. "Părul este tăiat fără nici un strat sau absolvire pentru a păstra un contur puternic și solid și o formă îndrăzneață, dramatic. „

4. Textură Lob: Adăugați o definiție cu un snap versatil, de lungime medie, cum ar fi Olivia Munn. Vibrația lui murdară - frumoasă înseamnă că puteți lucra cu curbele și curburile naturale ale încuietorilor dvs. sau adăugați o atingere de formă cu un instrument fierbinte. "Înfășurați secțiuni de păr în jurul unui fier de curățare de 25 de inci", spune Xavier Velasquez de la Serge Normant la John Frieda Salon. "Cheia pentru acest aspect ciupit este de a încheia inconsecvent textura și mișcarea. "Această tăietură a fost făcută pentru dvs. dacă v-ați născut cu fire în relief - îmbrățișați forma naturală a treselor și rotiți-o cu încredere deplină.

5. Lungime și uniformă: În timp ce unele snips-uri sunt legate de straturi, aceasta se concentrează pe a fi lungi și drepte. "Este usor de purtat si grozav pentru cei care iubesc sa isi pastreze parul lung si plin", spune Arrojo. "Straturile sunt doar în față, care ajută la atragerea atenției asupra caracteristicilor faciale, în timp ce lungimea păstrează o senzație puternică, feminină."Dincolo de faptul că faceți o tendință", tăierea este versatilă, așa că în viitorul dvs. există o mulțime de experiențe. Adăugarea într-un cuplu twirls cu un instrument fierbinte poate adăuga o atmosferă ridicată, și nu uitați de posibilitățile de pony mare!

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe produse de păr!