5 Trebuie să aibă produse de frumusețe de vară

5 Trebuie să aibă produse de frumusețe de vară

Colectia mea de genti + MEGA GIVEAWAY geanta Michael Kors si cosmetice Benefit (Iulie 2019).

Anonim

Ca scriitor de frumusețe, trăiesc și respir produse. Există un flux constant de produse noi produse de îngrijire a pielii, machiaj și de păr care își fac drumul în mâinile mele zilnic; Eu sunt " obsedat AF " cu ceva. Această serie va detalia produsele care sunt * totul * pentru mine chiar acum.

Mă pregătesc pentru câteva săptămâni de călătorie, așa că mintea mea sa concentrat asupra produselor de frumusețe de vară pe care le pot folosi în călătorie și în străinătate (eeek!). Ambalajele pentru călătorii mă antrenează foarte mult, astfel încât aceste descoperiri noi def vor găsi o casă în valiza mea săptămâna viitoare când voi decola. De la noul meu produs de frumusețe de călătorie la un șampon uscat, care este atât de mult mai mult decât atât, aici sunt cinci produse de frumusețe care vor adăuga o anumită culoare și strălucire în rutina vremii calde.

1. Kate Somerville Lapte de capră Balsam pentru ochi (38 de dolari): ZOMG. Voi recupera acest produs pentru viata, voi. Sunt obsedat de modul în care îmi face să simt și să privesc zona ochiului - și este o necesitate absolută pentru avioane sau călătorii lungi pe șosea. Se găsește într-un baston asemănător balsamului, ceea ce îl face complet lipsit de probleme și în siguranță pentru a arunca în pungă. Imediat după ce ați aplicat aceste lucruri sub ochii dvs., veți experimenta o senzație de răcorire cu adevărat răcoritoare, care face minuni pentru deplasarea și calmarea întregii zone oculare. Am spus cât de mult îmi place chestiile astea?;)

2. PÜR COSMETICS Eyes Dual End Eyeliner ($ 21) în Rio De Janeiro: Acest dermatograf a devenit rapid pentru câteva motive. În primul rând, primești multe buzunare pentru buzunarul tău, datorită creionului retractabil pe un capăt și vârfului lichidului pe cealaltă (un alt produs perfect pentru călătorie). Vârful lichid face ca un ochi de pisică să fie foarte simplu, în timp ce creionul retractabil este foarte bun pentru a vă aduce în sus liniile superioare și inferioare ale picioarelor. Nu smulge, dar se spală ușor. Șold, șold, hooray!

3. Ulei de reînnoire a corpului strălucitor ($ 55): Dacă sunteți ceva de genul meu, încercați să obțineți strălucirea de vară pentru a dura cât mai mult timp posibil. Acest ulei de bronz este împachetat cu strălucire care este de fapt foarte subtilă pe piele - promisiune - și lasă în urma unei straluciri proaspete de la plajă. Miroase proaspăt (nu prea înverșunat) și se absoarbe repede, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji că vă frecați de haine. Cinci stele!

4. Maybelline Baby Lips Balsam Glow ($ 4): Am iubit Baby Lips pentru o lungă perioadă de timp, așa că am fost încântat să încerc această nouă versiune care promite o "strălucire roz personalizată" bazată pe pigmenți de pH care se adaptează la "chimia personală a buzelor. - Destul de mult, nu? Îmi place să trec peste acest produs când nu am timp să mă gândesc la ce culoare lucrează cu tinuta mea, pentru că oferă o spălare subtilă de roz.Culoarea nu este doar frumoasă și naturală, ci regulile formularelor. Buzele mele se simt întotdeauna hidratate și moi cu aceste lucruri (chiar și pe un avion!).

5. ALTERNA Haircare Cleanse Extend Șampon uscat translucent ($ 22): Știți deja că mă întorc spre acest șampon uscat ca un spray de texturizare, dar este și un șampon uscat de grayl uscat (pentru care este destinat, duh). Doar câteva spritze de chestii de la rădăcina părului tău mănâncă orice uleiuri care rezultă din spălarea părului (sau acumularea de produse) - toate lăsând în urmă un miros delicios.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe obsesii de frumusețe.

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.