5 Locuri perfecte pentru Stargazing în SUA

5 Locuri perfecte pentru Stargazing în SUA

Serpent Mound - Ancient Aliens in America? (Iulie 2019).

Anonim

Ne place să fim ghidați de stele, de la cele mai bune gustări pentru horoscop până la parfumul perfect pentru semnul zodiacal. Dar dacă locuiți într-un oraș mare, poate fi greu să vedeți alinierea stelelor actual. Cu toată poluarea luminoasă, cerul de noapte poate doar să arate, bine … întuneric. Din fericire, există câteva locuri în SUA, unde stelele încă strălucesc puternic. Aici sunt cinci parcuri incredibile de cer întunecate, în cazul în care swatches adânc negru de cer neobstrucționate sunt protejate și deschise pentru toți să se bucure. Cercetați hack-urile dvs. de camping și pregătiți-vă pentru unele vederi astronomice.

1. Cherry Springs State Park, PA: Primul certificat International Dark Sky Park, Cherry Springs State Park se află pe un platou de 2, 300 de metri deasupra nivelului mării și este înconjurat de pădurile adânci din Susquehannock State Forest. Locația sa rurală îl protejează de poluarea luminoasă, făcându-l un loc perfect pentru a prinde o privire asupra Calei Lactee care se întinde peste cerul cu stele strălucitoare. În condiții ideale, Calea Lactee este atât de strălucitoare, aici aruncă umbre (pauză pentru uimire) pe terenul de dedesubt. Cherry Springs are petreceri de două stele pe an (acum vorbim), care atrag astronomii din întreaga lume.

2. Aroostook County Wildlife Refuge, ME: Există doar o mână de locuri pentru a vedea Lumina nordică din SUA, iar Aroostook County din Maine este una dintre ele. La doar câțiva kilometri de granița canadiană, județul Aroostook este atât de departe spre nord și are o populație atât de mică, lumina artificială din clădiri și mașini nu împiedică pasiunea cuiva pentru astronomie. Nopțile de iarnă clare și clare sunt cel mai bun moment pentru a prinde Aurora Borealis aici.

3. Parcul Național Bryce Canyon, UT: Pajiștile ridicate ale Bryce, aerul curat și locația de la distanță fac din acesta unul dintre cele mai bune planacere ale naturii. Dacă vrei cu adevărat să înveți o mică astronomie, și nu doar oglindă la cer (nu vom judeca), Bryce Canyon este locul potrivit pentru a merge. Parcul își tratează fâșia de cer pe timp de noapte ca una dintre atracțiile principale ale parcului și are numeroase evenimente și programe de învățare centrate în jurul vederilor incredibile de mai sus. Rangerii de astronomie sunt acolo pentru a ghida vizitatorii pe măsură ce folosesc telescoapele parcului pentru a vedea Calea Lactee și stelele strălucitoare de 7,500. Pentru o experiență mai imersivă, Bryce găzduiește un festival anual de astronomie în iunie - trei zile despre stele! (Photo via brycecanyon.com)

4. Observatorul Blue Ridge și Star Park, NC: Înconjurat de Munții Albastri Ridge, albastrul Ridge Observatorului Blue Ridge oferă condiții excelente pentru vizionarea cerului de noapte. În plus față de locația sa naturală, Blue Ridge face pași suplimentari pentru a-și menține întunericul. Este primul parc din cerul întunecat care utilizează numai luminile cu LED-uri în parc, astfel încât acestea să nu perturbe strălucirea naturală a stelelor de mai sus. Parcul dispune, de asemenea, de un proiect de observator expansiv în curs de desfășurare, care va oferi parcatorilor cu o vedere panoramică a cerului de noapte prin cel mai mare telescop public din sud-est.

5. Observatoare Mauna Kea, HI: Hailed ca fiind una dintre cele mai frumoase destinații ale lumii de stele din lume, Observatoarele Mauna Kea de pe insula Big Hawaii se mândresc cu un cer spectaculos de noapte. Renumitul său program de stargazing face posibil ca oricine să se simtă ca un astronom. Situat la 13, 976 de metri deasupra nivelului mării, trecerea la vârf nu este ușor, dar vizitatorii sunt recompensați cu vederi aproape perfectă ale stelelor, planetelor și constelațiilor de mai sus. Telescoapele sunt disponibile pentru toți utilizatorii și ghidajele folosesc pointeri laser pentru a învăța spectatorii stele despre minunile specifice afișate în fiecare noapte.

Sunteți un astronom amator? Lăsați-ne să vă cunoaștem locul dvs. de favoare pentru a stargaze @feminineclub.

(Fotografia recomandată prin Getty)