5 Vrăjitoare reale Stabiliți înregistrarea directă pe ce televizor și filmele primiți totul greșit

5 Vrăjitoare reale Stabiliți înregistrarea directă pe ce televizor și filmele primiți totul greșit

CIA Covert Action in the Cold War: Iran, Jamaica, Chile, Cuba, Afghanistan, Libya, Latin America (Iulie 2019).

Anonim

Pop culture a fost întotdeauna plină de femei vrăjitoare - unele chiar bazate pe contribuția reală Vrăjitoarele - pe care le adorăm sincer, însă filmele și televizorul nu spun întotdeauna întreaga poveste, și în măsura în care imaginile pe ecran sunt în mod evident destinate divertismentului, trăirea ca vrăjitoare nu este o glumă pentru mulți oameni. cinci femei diferite care se identifică ca vrăjitoare, aderând la cerințele stricte ale vieții vrăjitoarei și chiar alergând la afaceri ca vrăjitoare, despre practicile lor și despre unele dintre concepțiile greșite comune cu care se confruntă.

Jessie Susannah, 36, San Francisco, CA

Jessie spune că a intrat în puterile ei spirituale încă din anii ei de adolescență, dar o lipsă de comunitate asemănătoare, combinată cu o concentrare asupra m păstrând tradițiile iudaismului cu care fusese crescută, a lăsat-o în afara legăturii cu acea parte a vieții ei de mulți ani. Abia după ce Jessie a trecut prin sarcină și naștere, ea a început să recupereze vrăjitoarea ei interioară.

"Îmi amintesc că am făcut o excursie cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei și i-am spus că am avut o revelație că eram vrăjitoare, iar ea sa întors și mi-a dat o privire foarte ascuțită", spune Jessie FeminineClub.com într-un e-mail.

Acum, spune ea, dacă întâlnește răspunsuri similare, nu simte nici o obligație sau interes pentru educarea oamenilor. Cea mai obișnuită concepție greșită, spune ea, este că a fi o vrăjitoare este oarecum diferită de a fi o persoană obișnuită. "Pentru mine, a fi o vrăjitoare înseamnă a fi în legătură cu energia locurilor, a oamenilor, a obiectelor și a naturii și a lua conștient proprietatea și interesul activ în acel aspect al ființei."

Practica ei este acum concentrată în primul rând în jurul altarelor și integrează esența, cristalele, plantele, astrologia, meditația, divinația și rugăciunea în viața de zi cu zi a orelor. În toamna anului 2013, ea a început să încorporeze practica ei în viața profesională, transformând serviciile de contabilitate și fiscale într-o afacere intuitivă de coaching financiar numită Money Witch. Ea îi ajută pe oameni să își studieze problemele cu finanțele și să utilizeze aliații energetici pentru a ajuta la asumarea proprietății și controlul relației lor cu banii.

În prezent, practicile aflate în afară ocultă, cum ar fi cărțile de tarot, cristalele, covens, astrologia și chiar vrăji, sunt mai prezente în feedurile sociale decât oricând, dar Jessie vede cu generozitate trecutul.

"Cred că atunci când oamenii sunt atrase de ceva, există valoare în săparea mai profundă a motivului pentru care estetica este interesantă pentru ei", spune ea. "O parte din mine mă întreabă dacă o mulțime de oameni care se găsesc atrasi sau se angajează în această estetică chiar acum sunt într-adevăr doar în fazele de început ale deschiderii către o relație mai profundă cu tărâmul energetic."

ChosenEyes este un cititor psihic mediu și tarot cel mai bine cunoscut pentru scrierile sale - sau oglindă, o tehnică făcută în primul rând celebrată de un singur Nostradamus - și este o componentă a comunității vrăjitoare a lui Austin, deținând frecvent evenimente și cursuri de predare tarot lectură. Mai întâi a învățat despre vrăjitorie în școala de mijloc, deși înainte de aceasta a fost mereu fascinată și a simțit o rudă cu povestiri pe care le auzise despre femeile negre din sud care erau "foarte pricepuți la vindecare și ajutor cu ierburi și a avut vedere. "" Identificarea publică ca vrăjitoare a apărut mult mai târziu în viață din mai multe motive ", spune ChosenEyes, care a practicat din punct de vedere profesional începând cu vârsta de 14 ani, scrie într-un e-mail. "[One], stigmatul asociat în cadrul Americii Negre pentru că este altceva decât creștin", observând că a fost acceptată de propria familie, atâta timp cât a rămas în casă. "[Două], nu mă văd cu adevărat în mainstream", continuă ea. "De obicei, dacă o femeie neagră practică magie sau este psihică într-un film, suntem" cel rău fără nici un bine ", un pictat nu întotdeauna acordat omologilor noștri albi. Așa că simțind că ar fi bine să plec public a fost un pic înfricoșător."

Temerile ei erau justificate. ChosenEyes a spus că, odată ce a făcut publică, mulți dintre ei au reacționat cu frică și necredință, iar unii chiar au tăiat-o din viața lor. "Dar, într-o notă pozitivă, mi-a pus multe lucruri ca o persoană în perspectivă pentru cei mai apropiați de mine", a conchis ea. "Eu, ca persoană, am avut mai mult sens când au știut despre mine."

Ca o mama ocupata, sotie si student medical (in prezent isi completeaza bursa de doctorat pentru medicina orientala, concentrandu-se asupra terapiilor topice pe baza de plante pentru regenerarea tesuturilor si managementul infectiilor in reabilitarea arsurilor), ChosenEyes subliniaza ca nu este atat de plin de farmec așa cum cred unii oameni - și nici mai puțin frecvenți.

"Există cei care presupun că, dacă practica voastră spirituală este, de asemenea, profesia voastră, atunci sunteți un gimmick, degenerat social sau nevăzut", spune ChosenEyes. "Vrăjitoarele sunt oameni curajoși, pricepuți, pasionați, auto-educați și / sau educați în mod oficial. Mulți dintre noi (inclusiv eu) se amestecă destul de frumos și rămân nedetectabili în majoritatea cazurilor. Suntem medicii, avocații, profesorii, șoferul Uber, grefierul de checkout - suntem literalmente în orice loc! "Monica Bodirsky, Toronto, Canada

Nu este diferită de multe femei care au intrat prima dată în meseria lor, Monica Bodirsky a fost doar o adolescentă când a început să se identifice ca o vrăjitoare, dar nu a spus așa public pentru o vreme.

"Nu am avut nici timpul, nici înclinația de a argumenta sau de a încerca să conving oamenii că este o practică, nu o femeie urâtă sau un satanist", ne spune ea prin e-mail. Artistul, ilustratorul, autorul și educatorul au văzut, de-a lungul anilor de practică, o schimbare în modul în care oamenii percep vrăjitoarele - de la presupunerea că sunt satanici la presupunerea că vrăjitoarele nu cred în știință - dar încă se confruntă cu unele frustrante caracterizari.

"Este un pic obositor când oamenii sunt condescendenți și respingători în legătură cu credințele și practicile foarte diferite ale vrăjitoriei", spune ea. "Adesea, toate sunt etichetate ca gândire" magică "și gândite ca fiind copilărești, naive sau primitive. Cred că unii dintre acești oameni au colonizat probleme de gândire și trebuie să se uite la propriile lor temeri de nemăsurabile și necunoscute."

Bodirsky este femeia din spatele Witchfest North, un festival de la Toronto creat pentru a uni Witches, Wiccans, Wise Women și Pagans în artă. Este o comunitate care constă din, și salută, trans, queer, și BIPOC magicieni practicieni din mai multe medii culturale și de toate vârstele. Bodirsky spune că a fost inspirată să lanseze festul, după ce a văzut cultura vrăjitoare în Salem, MA, și a obținut degetul mare de la primarul din Salem Kim Driscoll și primarul din Toronto, John Tory.

"Cred că este momentul potrivit", spune Bodirski, despre acceptarea și reprezentarea culturală crescândă. "Nu cred că există o" vizibilitate proastă "într-o comunitate diversă și pluralistă. Unele vrăjitoare sunt deschise, unele sunt liniștite, altele au diplome de la institutele de învățământ, iar altele au învățat de la generații de practicanți. Deborah și Rick Hamouris, care au creat cântecul zeiței, spun: "Suntem un cerc într-un cerc, fără început și fără sfârșit."

Sarah M. Chappell, 31 de ani, Asheville, NC

Sarah M. Chappell știa că era o vrăjitoare de la clasa a treia atunci când ar fi furișat cărți acasă de la școală și să execute ritualuri pe podeaua subsolului.

"Am încercat să evit să fiu botezat când eram în clasa a cincea, spunându-i mamei că am fost vrăjitoare", spune ea prin e-mail, încă capabilă să-și amintească aspectul confuziei și judecății care a surprins fața mamei sale.

După ce a intrat în dificultate pentru că a vorbit despre vrăjitorie la școală, a lăsat-o să alunece până când, acum trei ani, sa mutat la Brooklyn și a auzit despre cercurile lunii, herbalismul și alte activități bazate pe comunitate pe care ea și-. "Cu excepția acum ei au fost cool! "Spune ea, subliniind un avantaj major al locului actual al vrăjitoriei în zeitgeist.

Chappell spune că, atunci când a decis să renunțe la băut, conexiunea intuitivă sa întors intens. Atunci a început cea mai recentă încarnare a meseriei ei, pe care o definește drept "o practică spirituală profund personală [care constă în] meditație zilnică și călătorii. "Acum practica tarot, energia și herbalismul pentru a facilita vindecarea și este fericită să raporteze că, chiar acum, chiar și mama ei crede că munca ei este destul de rece.

Chappell, care deține o diplomă în biologia celulară moleculară, nu este teritorială în viața vrăjitoare, subliniind că una dintre principalele concepții greșite pe care le întâlnește este că vrăjitoria este un lucru și un singur lucru. Ea preferă o abordare mai atentă.

"Dacă [popularitatea practicilor legate de vrăjitorie] îi ajută pe oameni să se găsească, să se conecteze cu lumea, să se simtă mai încrezători și să-și dezvolte propria practică spirituală, atunci este uimitor", spune ea."Dacă îi ajută pe oameni ca mine să se simtă mai puțin ciudați pentru că atunci când spun că sunt un cititor de tarot, răspunsul este" cool am văzut un pachet mare în Outfitters Urban "în loc de" te duci în iad ", sunt bine cu asta. "Și, ca orice vrăjitoare bună milenară, Chappell crede că este dragul lui

Meșteșugul."

Îmi amintesc că am văzut-o la magazinul video când eram copil și mi-a fost prea frică să-i întreb pe părinți dacă am putea să o închiriez", recunoaște ea. "Când am văzut în final filmul ca adult, eram atat de atat de incapatanat. Desigur, nu este o reprezentare corectă a vrăjitoarelor, dar este uimitoare. Hainele sunt grozave și îmi place ceva cu femei puternice. Nu aș recomanda să o folosiți ca o resursă fundamentală pentru propria dvs. practică, dar este un film atât de distractiv (și îndrăznesc să spun feminist). Mă duc să văd acum din nou!"

Pinky Doll (Jessica Barajas), 32, Rialto, CA

Pentru Pinky Doll, a fi vrăjitoare nu este doar o practică, ci un stil de viață stricte și uneori dificil. Ea detaliază orele lungi și neconvenționale, luptele cu acceptarea de la familie și prieteni și ceea ce ea numește "bătăliile spirituale" care pot apărea atunci când iau energia rău a clientului. "Uneori nu este ideal, dar este foarte important pentru mine să păstrez comunicarea deschisă", spune ea FeminineClub.com

într-un e-mail. În cele din urmă, acesta este motivul pentru care fac ceea ce fac. Dorința și pasiunea mea este de ai ajuta pe ceilalți."

Pinky, care este mexican-american, a crescut într-o casă catolică, dar în cadrul culturii sale mexicane, ea spune că a fost întotdeauna expusă la vindecători, cititori de tarot și vrăjitoare. Când a fost sinceră cu familia ei imediată despre ceea ce ea a definit în cele din urmă ca practici de păgânism și Santeria, ea spune că ezită, dar acceptă (restul familiei sale extinse nu era atât de înțelegătoare). Ea a asigurat-o pe scepticii ei că nu se închina diavolului și că se străduiește să dezlănțuie alte neînțelegeri care îi înconjoară munca în vindecare, curățenie, vrăjitoare și tarot (ea face, de asemenea, lecturi pe canalul său YouTube).

"Avem întreaga responsabilitate de sine pentru ceea ce facem și care, după părerea mea, ne diferențiază de orice altă practică", spune ea. "Noi nu ascundem sau nu facem scuze. La nucleul ființei noastre, știm că ceea ce ne-am expus ne revine, motiv pentru care suntem atât de atenți la acțiuni, la modul în care tratăm ceilalți și la care suntem cu adevărat când suntem singuri. " În ceea ce privește practicile și estetica ocultă care domină conversația vrăjitoarei din 2017, Pinky Doll spune că nu este de datoria ei să judece cine sau ce este drept sau rău. "Toată lumea alege din mai multe motive și nu este a mea afacerea mea", spune ea. "Nu există așa ceva ca o presă proastă corectă?"

" Există fluxuri nesfârșite de credințe în această practică ", concluzionează Pinky Doll," dar, în cele din urmă, oricare ar fi alegerea de a practica sau urma - atâta timp cât scoate cele mai bune din tine - atunci asta este bun pentru tine."

Credeți sau cunoașteți pe cineva care se identifică ca o vrăjitoare? Distribuiți-vă povestea @FeminineClub.com.

(Fotografie recomandată prin Sony Pictures)