5 Produse cu infuzie de trandafiri pielea voastră va iubi

5 Produse cu infuzie de trandafiri pielea voastră va iubi

Rețetă de săpun natural vegan (Iulie 2019).

Anonim

Nu doar opriți mirosul trandafirilor - fă-le parte din rutina de zi cu zi! Rose poate oferi beneficii mega piele, inclusiv ajutând la reducerea roșeață și iritații în timp ce elimină zonele predispuse la acnee. Varianta de ulei, în special, vă poate hidrata și întinereste pielea obosită. Îmbogățiți-vă partea romantică cu aceste produse de curățare cu flori, tonere și mai mult

Dacă aveți nevoie de o spălare a feței: Comutați la Aerin Rose Gentle Cleanser ($ 35) umiditate în paleta dvs. în timp ce lupta elemente.

Dacă căutați un toner: Stocați-vă pe mega-popularul spray de facial Mario Badescu cu Aloe, Herbs și Rosewater (7 dolari). Este perfecționarea perfectă a pielii uzate, astfel încât să puteți obține strălucirea după doar un spritz sau două (și se întâmplă să fie cel mai bun produs produs unic în timpul călătoriei).

Dacă aveți nevoie de o intensificare a hidratării: Răsfățați-vă cu masca de față proaspătă de trandafir ($ 62), o mască de gel care vă contractează porii și este infuzată cu petale reale de trandafir. Da, te rog. Păstrați-o în frigider și aplicați-o la sfârșitul zilei pentru o suzetă super luxoasă pentru piele. Dacă doriți să vă slather în trandafir:

Stash Herbivore Coco Rose ulei de nucă de cocos polonez corp (36 dolari) în duș. Această combinație de ulei de nucă de cocos și marocan a crescut nu numai mirosuri cerești, ci și minuni pentru piele. Utilizați-l pentru a reduce uscarea și exfoliați pielea plictisită înapoi la viață. Dacă doriți să vă străluciți tenul:

Aplicați Îngrijirea umedă ($ 45) pentru Îmbunătățirea strălucirii și maturizarea pielii. Căutați mai multe produse de frumusețe? Urmăriți-ne pe Pinterest!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.