5 Reguli pentru Whitest Smile Ever

5 Reguli pentru Whitest Smile Ever

RWBY Volume 5 Blake Character Short - Premieres Oct 14 (Iulie 2019).

Anonim

Dacă ați lovit latte cu gheață, roșu vino și alte băuturi și băuturi care provoacă pete în ultimele luni fructele de pe piețele acestor fermieri sunt de vină), atunci sunt șanse ca albele dvs. de perle să nu fie așa, um, albe. "Cele mai frecvente motive pentru ca dinții să fie colorați și îngălbeniți consumă lichide de culoare închisă, cum ar fi cafea, ceai, vin roșu și sifon", spune dentistul din New York Steven Davidowitz. "În plus, igiena orală slabă și procesul natural de îmbătrânire vor duce la decolorarea dinților dumneavoastră. "Pentru a vă reîncepe zâmbetul, urmați aceste reguli.

Investiți într-o periuță de dinți bună

"Prin spălarea ușoară, de două ori pe zi, cu părul moale proaspăt, acoperind toate suprafețele dinților pe parcursul a două minute întregi, veți putea păstra petele de suprafață și dinții natural alb ", spune dentistul Jennifer Plotnik de la Grand Street Dental din Brooklyn. "O periuță de dinți electrică ca Quip ($ 25) are peri vibratori și un timer pentru a asigura o curățare sensibilă, dar minuțioasă și au un program de abonament pentru perii, care vă permite să le înlocuiți atunci când este nevoie."

Optați pentru o pastă de dinți de albire

Pe lângă periajul cu peria potrivită, Davidowitz recomandă utilizarea unei pastă de dinți specializată pentru rezultate clare. Vizitele profesionale pentru curățarea danturii sunt esențiale pentru îndepărtarea plăcii și a petelor care se dezvoltă în timp, însă pastă de dinți de albire poate ajuta procesul zilnic ", spune el.

Încercați Luster Premium White White White, pentru a elimina 95% din petele de suprafață în cinci zile, sau Colgate Optic White Radiant ($ 7), care se bazează pe peroxidul de hidrogen pentru a îndepărta petele adânci. Sau păstrați pasta pe care o iubiți și mergeți la ECO Balance (79 dolari), un gel pe care îl plasați pe partea de sus a pastă de dinți care volumizează pe măsură ce se transformă într-o spumă. Acest lucru oferă active în zonele greu accesibile (cum ar fi locul în care încep să se degradeze și sângerarea gingiilor… eek), pentru a ajunge la o gură mai sănătoasă, respirație proaspătă și dinți mai albi în timp.

Încercați un pen-ul "On-the-Go"

"Zoom! Pensulele de albire (26 de dolari pentru un pachet de două pachete) sunt excelente pentru a fi la îndemână înainte de a ieși în oraș, fie pentru o funcție importantă, fie pentru o întâlnire cu prietenii, "sfătuiește Davidowitz. "Acestea sunt discrete și permit aplicarea și curățarea ușoară, cu peroxid de hidrogen ușor, pentru a lumina dinții în mișcare."

Alegi tratamentele in-house, dacă vrei să ții evidența progreselor tale. "Unele cabinete stomatologice au vizite cuprinzătoare în care igienistii fac umbrire, care vă ajută să urmăriți sănătatea / umbra dinților prin ghiduri și fotografii profesionale", menționează Levine. "Este greu să urmăriți obiectivele estetice și să vedeți dacă produsele dvs. de albire funcționează dacă nu puteți măsura progresul. Data viitoare când vă aflați la cabinetul dentistului, întrebați-i dacă fac umbre pentru a urmări a ta."

Nu uita să floss

Regular la domiciliu igiena orală este cheia pentru a vă asigura rezultatele dvs. de albire sunt de lungă durată, în conformitate cu Davidowitz. "Flossing nu numai ca pastreaza dintii si gingiile sanatoase, dar elimina acumularea de tartru si astfel previne ca umbrele si petele sa se formeze intre dinti", spune el. Încercați Oral-B Glide Pro-Health Curățați profund aroma dulce de mentă (7 dolari) într-un ambalaj de 3 bucăți, astfel încât să puteți păstra unul în sacul de frumusețe, unul în geantă și 1 ladă. Nu în ata? De asemenea, Davidowitz remarcă faptul că "mâncarea morcovilor, telina, broccoli și salată, precum și nuca crocantă poate contribui, de fapt, la exfolierea naturală a dinților și poate ajuta la descompunerea moleculelor de pete înainte de a fi vizibile."

Să treacă benzile în favoarea unui dispozitiv de albire

" La domiciliu, există o serie de lucruri pe care o persoană le poate face pentru a-și obține dinții albi - și pentru a le păstra albi ", spune Jonathan B Levine. "Am creat un instrument de albire numit GLO Brilliant Personal Whitening Device ($ 220) care amplifică efectul gelului de albire, deci timpul de uzură este scurt, cu sensibilitate zero. "Dispozitivul utilizează un muștiuc care încălzește gelul și îl activează. Introduceți-l pentru sesiuni de trei, opt minute și ați terminat! Poate fi folosit pentru albirea initiala si de cateva ori pe luna pentru intretinere. Cea mai bună parte este că nu trebuie să se ocupe de gelele de tavă murdară și de perioadele lungi de uzură care cauzează sensibilitate. În cazul în care eticheta de preț de 220 dolari este puțin mai puternică pentru dvs., puteți încerca, de asemenea, GLO Pop 10-Day Whitening Treatment (90 de dolari), un kit care poate fi utilizat oricând pe tot parcursul zilei. Dar amintiți-vă: "După ce vă faceți dinții albiți, evitați să mâncați ceva ce poate să pată un tricou alb pentru următoarele 48 de ore de la numirea dumneavoastră", sfătuiește Levine.

Care este produsul dvs. de albire? Tweet ne @FeminineClub.com!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.

(Fotografia recomandată prin Getty)