5 Modalități simple de a face o coadă de mână

5 Modalități simple de a face o coadă de mână

7 moduri rapide de a-ti prinde parul in coc | 7 coafuri rapide (Iulie 2019).

Anonim

Dacă alergați de la birou la o soirée pe timp de noapte (cum se întâmplă în timpul sărbătorilor) Nu ai o tona de timp pentru a-ți face griji. O dimineață grabită nu lasă prea puțin timp pentru coafuri imaginative - de aici și coada de cal de dimineață. Dar o veste bună: Este ușor să ridici acest lucru "de la bază la bomba. Citiți pentru cinci moduri de a face upgrade cu o coadă de coadă simplă pentru petrecerea timpului petrecut la petrecere, potrivit a cinci experți.

1. Mini Accent Braid: Adăugați o panglică micro în centrul sau în lateral al coada de cal pentru a vă îngriji instantaneu aspectul. "O coadă de cal de un coafură pe coafură este arătată elegantă și puternică cu o panglică mini", recomandă Chaz Dean, fondatorul lui Wen de Chaz Dean. Utilizați un ser de netezire pentru a îmblânzi frizul și a termina aspectul ascunzând banda elastică cu o bucată de păr înfășurată. "(Fotografie prin Jerritt Clark / Getty)

2. Chic și elegant: Dacă aveți păr fin, drept, luați în considerare opțiunea pentru un ponei foarte elegant, minimalist. Chiar dacă este un clasic "face, se pare lustruit și fantezie. "Această coadă de cal este perfectă pentru evenimente și chiar și pentru un covor roșu", spune coafura de celebritate Joseph Chase. "Împărțiți părul în centru sau în partea adâncă și trageți înapoi cât mai ușor posibil pe fundul gâtului. "O atingere de pulverizare de finisaj se va etala în stilul tău raționalizat. (Fotografie prin Steve Granitz / Getty)

3. Frații de fețe din anii '90: Adăugarea în câteva fragmente inspirată din anii '90 este o tendință elegantă, dură în stil tradițional. "Trageți două părți mici de păr din ponei și lăsați-i să cadă pe fiecare parte a feței dvs., asigurându-vă că trageți secțiunile direct de la linia de păr unde va fi partea dvs. centrală", recomandă fondatorul companiei Spoke & Weal, Jon Reyman. "Acest aspect adaugă un pic de margine pentru toate texturile părului. "Pentru a termina, adăugați definiție la fire cu un vârf de pomadă. (Fotografie prin Paul Archuleta / Getty)

4. Polizat Pompadour: Îmbrățișați pofta, oameni! Pompadourul clasic poate avea o senzație modernă dacă este plin de textura, conform coafurii de renume a lui Garnier, Michael Dueñas. "Lucrați cu valurile voastre naturale și adăugați volumul părului, asigurându-vă că nu este prea neted", spune el. "După ce vă trageți părul în sus, utilizați degetele sau spatele unei perii de secționare pentru a trage volumul în față și completați cu puțin spray de păr. "(Fotografie prin Jun Sato / Getty)

5. Ridicată cu o bandă ascunsă: Giovanni Vaccaro, directorul creativ al GLAMSQUAD, spune că o coadă de cal de sus poate simți o fantezie într-o clipă, fără a fi nevoie de mult mai multă atenție. "Dacă doriți un ponei mai lustruit, aduceți-l până la vârful capului, în loc să-l plasați mai jos lângă gât", ne spune el. "Închideți aspectul prin împachetarea unei părți a părului în jurul benzii elastice pentru al ascunde. "Păstrați lucrurile drepte și strălucitoare sau adăugați curl și textura la lungimea ponei dvs., în funcție de restul de obținere.(Fotografie prin Jason LaVeris / Getty)

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe informații despre frumusețe.