5 Tratamente cu marcaj care se desfășoară efectiv

5 Tratamente cu marcaj care se desfășoară efectiv

Wealth and Power in America: Social Class, Income Distribution, Finance and the American Dream (Iulie 2019).

Anonim

Majoritatea dintre noi au o relație de dragoste-ură cu vergeturile. Le iubim pentru realizările pe care le simbolizează (citiți: sarcină sau scăderea în greutate), dar le oprim pentru că se lipesc. Cu toate că lacrimile de piele, asemănătoare unei bătături, se pierd adesea de-a lungul timpului, există metode aprobate de experți pentru a accelera procesul de vindecare. Și odată cu sosirea timpului rece, vine scuza perfectă de a hiberna și de a urma liniile directoare de striae-busting de mai jos, astfel încât să puteți avea o piele mai fină la timp pentru vară.

1. Incearca ceva nou. Singurul lucru mai interesant decât o mare descoperire în tratamentul marcajului stretch este că este disponibil OTC (peste contra). "Formula de Stretch Marker ($ 40) are o bază siliconică de 50% și un ulei Amazonian Pracaxi, care ajută la accelerarea vindecării atât a vergeturilor vechi cât și a celor noi", spune Dendy Engelman, chirurg dermatolog la Manhattan Dermatology & Cosmetic Surgery. Aplicați în zonele afectate de trei ori pe zi sau conform recomandărilor unui medic.

2. Dar include și credincioși vechi. "Produsele pe bază de silicon sunt excelente [pentru vergeturi] și au cele mai științifice date susținând eficacitatea tuturor tratamentelor de actualitate disponibile astăzi", adaugă Engelman. Încercați Bio-Oil (20 de dolari), prezentat ca standard de aur pentru cicatricile persistente încă din 2002. Formula slick, dar nu prea grasă, poate fi de asemenea folosită pentru a ajuta să prevină vergeturile.

3. Înscrieți-vă la vitamina A. Pentru mărcile mai vechi și mai palide, utilizați derivați de vitamină A ca retinolul și retinoizi Rx ca Retin-A. Acestea pot ajuta la strângerea aspectului pielii și la diminuarea vizibilității vergeturilor ", spune Engelman. Doar asigurați-vă că încărcați SPF, deoarece utilizarea unguentului poate face pielea deosebit de sensibilă la lumina soarelui. Și nu o utilizați niciodată în timpul sarcinii.

4. Hidrat, hidrat, hidrat; În timp ce nu există nici o pilula magică sau o tehnică de exfoliere care să elimine complet cicatricile plictisitoare, hidratarea agresivă va ajuta, spune Engelman. Slather pe un tratament de îngrijire a corpului cum ar fi uleiul de cacao cu unt de cacao pentru marcatori de întindere ($ 6), la fel de des posibil din punct de vedere uman.

5. Du-o la birou. Dacă este timpul jocului pentru vergeturi care pur și simplu nu se vor șterge, consultați un dermatolog. Pentru striae noi, un laser pulsator de coloranți poate fi cel mai bun mod de acțiune. Lupta cu linii mai vechi? Adresați-vă medicului dumneavoastră despre Fraxel sau micronice. In cazul in care pacientii au un tip de piele mai inchisa, micronice este cel mai sigur mod de a evita riscul de hiperpigmentare, explica Engelman. (Photo via Getty)

Trimiteți-ne comentariile dvs. de stretch preferate minimizând sfaturi @FeminineClub.com!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.