5 Produse alimentare surprinzătoare care vă vor face să vă simțiți pe deplin

5 Produse alimentare surprinzătoare care vă vor face să vă simțiți pe deplin

Szentendre Travel Vlog | Day Trip From Budapest, Hungary (Iulie 2019).

Anonim

Cea mai rea parte a încercării de a mânca sănătoasă? O farfurie plină de legume verzi nu este întotdeauna cea mai drăguță dintre mese. Dacă stomacul începe să bea mai puțin de o oră după cină, probabil că nu va dura mult înainte de a vă rupe și a lovi sertarul de gustări (cel în care vă mențineți Dunkaroo dip, nu swap-urile sănătoase). Deci, aici sunt patru ingrediente simple pe care le puteți adăuga în dieta dvs. pentru a vă umple. Alerta alergător: Numitorul comun în toate acestea este mai multe proteine ​​sau fibre.

1. Semințe de Chia: Semințele de Chia sunt, în principiu, un centru de sănătate pentru alimente. Sunt pline de vitamine și minerale esențiale, omega-3, proteine ​​și cheia factorului lor de sentiment, fibre. Fibra din semințele de chia absoarbe apa și se extinde în stomac, ajutându-vă să vă simțiți mai mulțumiți după o masă. Presărați-le pe salate, smântâni, iaurt - cam nimic!

2. Hummus: Fasolele și năuturile sunt pline de fibre, făcând umumul mai mult posibil decât să credeți. Dar probabil că nu o mănânci cu lingura, deci ar trebui să țineți cont și de factorul de nutriție și de fibre în mecanismul de înmuiat. Gândiți-vă pitas de cereale integrale peste alb și, mai bine, unele crudite.

3. Avocado: Există ceva ce nu poate face avocado? Probabil că deja știți că acestea sunt o sursă nebună de grăsimi sănătoase, monosaturate, dar ceea ce este posibil să nu fiți conștient este cât de intens sunt ambalate cu fibre. Un avocado are aproximativ 13,5 grame de chestii. V-am spune cum să-l mâncați, dar dacă ați fost oriunde în apropierea Internetului în ultimii cinci ani, probabil că aveți deja mai mult decât suficiente rețete de avocado.

4. Lentile: O ceașcă de 1/4 de linte are aproximativ 3,9 grame de fibre și 4,5 grame de proteine. Fiber + proteine ​​=masă nebun-de umplere. Încercați să le utilizați într-o supă, salată sau curry.

5. iaurt grecesc: Indiferent dacă mănânci singur iaurt, adăugând-o în smântână sau plopind-o pe un vas sub formă de înlocuitor de smântână, mergeți la o opțiune grecească. Este bogat în proteine ​​pentru o putere mai bună de a rămâne. Se amestecă cu niște fructe de pădure și veți obține și un stimulent frumos pentru fibre.

Care sunt unele dintre ingredientele sau mesele tale preferate sănătoase care te umple? Trimiteți-vă retetele la noi @feminineclub!