Cele 5 lucruri Toate părinții cățeluși ar trebui să țină la îndemână tot timpul

Cele 5 lucruri Toate părinții cățeluși ar trebui să țină la îndemână tot timpul

NASH 2014 Carp Fishing DVD FULL MOVIE in 12 languages Kevin Nash Alan Blair (Martie 2019).

Anonim

că fiecare câine are o personalitate diferită. Dificultățile lor zilnice și dorințele ar putea fi mai simple decât ale noastre, dar nivelul lor de gust variază. Anumite jucării, alimente, gustări și paturi nu se potrivesc cu factura. Poate că gura puilor este prea mică pentru a lua o minge de tenis, sau poate preferă să fie răsfățați să se joace. Dar există un lucru destul de darn universal - câinii noștri aleg în mod unanim gustări sănătoase și alimente făcute cu pui adevărat și somon peste cele produse cu ajutorul produselor din porumb, soia și grâu. De aceea am fost pompați să colaboreze cu Beyond Snacks pentru a împărtăși tot felul de informații despre ceea ce are cu adevărat nevoie și vrea câinele tău. Înainte de a obține această listă, am crezut că ne-ar împărtăși particularitățile preferințelor căței noastre printr-un film foarte prostie. O poveste de prietenie a venirii de vârstă, dacă vreți. Pregătiți-vă pentru suprasarcină cu desăvârșire.

Acum, că ne-am pus un zâmbet pe față, iată lista noastră de capse pe care părinții cățeluși trebuie să le țină la îndemână în orice moment. Și este întotdeauna o idee bună să păstrați câteva piese de schimb, astfel încât să puteți împărtăși cu câinii de ședere și păstrați în mașină, la birou și așa mai departe.

1. Această leșie de tip Totes Bespoke Upcycled: Personal, am fost vinovată să folosesc aceeași leșie de culoare neagră încă de când am cumpărat-o la o stație de benzină pe o excursie cu puștiul nostru, Turcia. Dar acel "ish este lame, iar puiul tau are puncte de stil pe care vrea sa le arate! Pentru acest număr portocaliu, am transformat o bucată de funie groasă într-o leșie. Doar ia un vas de grăsime. Și dacă nu puteți să faceți propriul dvs., faceți un mic interviu pe Internet și puteți găsi cu ușurință o mulțime de opțiuni făcute din cabluri reciclate de alpinism și panza reciclată.

2. Gustările preferate ale câinelui dvs.: În lumea câinilor se tratează, nu toate gustările sunt create egale. Din fericire, unele gustări (chiar minunate!) Precum Beyond All Natural Biscuits se fac în loturi mici, folosind somon sau carne de pui ca ingredientul # 1. Și puteți uita de culori artificiale, arome sau conservanți - aceste mușcături bodacious sunt toate naturale. Potrivit puii noștri rezidenți, Brie și Turcia, ambele Rețete de biscuiți naturali de biscuiți și toate rețetele naturale de biscuiți de pui și orz sunt genunchii albinelor. Turcia se vede vizibil că Purina ne-a trimis aceste tratamente:)

3. Un pat usor usor de transporat t: Daca va place sa luati cainele pe drumuri sau chiar la birou in fiecare zi, atunci cu siguranta aveti nevoie de un pat cushy usor de transportat. Câinele își cunoaște mirosul și lucrurile, deci este mai bine să păstrezi un pat, o pătură sau o pernă ca o constantă. De asemenea, vă recomandăm să alegeți un pat realizat cu ajutorul tuturor produselor naturale și reciclate - cu atât mai puține chimicale, coloranți și materiale misterioase, cu atât mai bine!

4. Un castron de câine care este doar dimensiunea potrivită: Acest lucru este deosebit de important atunci când câinele are urechi lungi nebune ca Turcia. Atunci când un castron este prea mare, urechile sale se sfârșesc să se denseze în apă, care este drăguț la acea vreme, dar nu este ideal. De asemenea, doriți să vă asigurați că alegeți un castron care se referă la cantitatea de alimente sau apă pe care puțul dvs. ar trebui să o mănânce sau să bea. Punctele bonus dacă te duci pentru un castron ecologic ca acesta.

5. Alimente pentru câini care mănâncă ingrediente naturale: În cele din urmă, trebuie să vă păstrați acel pooch al tău alimentat. Ca și gustările cu același nume, Beyond Natural Dry Dog Food se mândrește și cu ingrediente naturale, inclusiv pui adevărat și somon. Fiecare lot este fabricat folosind numai ingrediente sănătoase, nutritive și delicioase și este fabricat în spații din SUA.

Acest post este o colaborare cu Purina Beyond All Natural Dog Snacks.

Autor: Anjelika Temple
Fotografia: Chris Andre

Acest post a fost plătit de Purina Dincolo de toate gustările pentru câini naturali

Templul Anjelika

Feminine Club, Templul Anjelika aduce consumul său viu al tuturor lucrurilor creative și pline de culoare pentru proiectele de bricolaj, gadgetry genitive finds și multe altele. Când nu-și face simțită inima, o să-i găsești o petrecere de cină cu prietenii sau o aventură cu soțul ei David și cu câinele ei proaspăt Turcia.

Subiecte: Câini, Divertisment