5 Sfaturi pentru călătorii în condiții de siguranță și fericite în timp ce sunt gravide

5 Sfaturi pentru călătorii în condiții de siguranță și fericite în timp ce sunt gravide

Killing For Profit at the European Parliament ! LCHF Aseem Malhotra (Aprilie 2019).

Anonim

Când sunteți însărcinată, este greu să nu simțiți că corpul dumneavoastră nu mai este al tău. Dar, doar pentru că voi creșteți un om mic, nu înseamnă că lumea nu se mai întoarce. Poate că șeful tău te trimite într-o altă călătorie de afaceri sau, dacă ești norocos, tu și băieții tăi te dai la un exotic pui de mâncare. Dacă vă găsiți să vă ambalați pungile în timpul celor nouă luni, încercați aceste cinci sfaturi pentru a călători în timp ce sunteți însărcinată.

1. Locație, locație, locație. Primul dvs. instinct ar putea fi o destinație tropicală sau o locație exotică, dar vă recomandăm să rămâneți domiciliu și să ieșiți din zone cu risc ridicat. Veți putea să vă relaxați fără să vă concentrați asupra riscului de apariție a zicului, a hranei nesănătoase și a apei potabile și a îngrijirii medicale. Dacă staționați la stat nu sună atrăgător pentru dvs., cel puțin, alegeți o destinație într-un zbor de șase ore.

2. Timpul este totul. Conform Congresului American de Obstetricieni și Ginecologi, cel mai bun timp pentru a zbura este în timpul celui de-al doilea trimestru - sau între 14 și 28 de săptămâni. Nu numai că ar trebui să aveți mai multă energie, dar există un risc mai mic de a se întâmpla o urgență medicală legată de sarcină. Ar trebui să consultați medicul înainte de a face planuri concrete.

3. Mențineți mișcarea. Dacă intenționați să călătoriți într-o călătorie sau să călătoriți într-un avion, este important să găsiți modalități de a vă exercita acele picioare. Pentru a reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge, ridicați-vă, faceți plimbare și întindeți-vă cel puțin o dată la două ore. Nu subestimați cât de inconfortabil ar putea fi zborul în timpul șederii în șase luni fără să vă ridicați de câteva ori. Alegeți un scaun de culoar - pasagerii din apropiere îl vor aprecia.

4. Gustări de pachete. Odată ce copilul se naște, nu vei părăsi niciodată casa fără a gusta și bea din nou. S-ar putea să începeți să vă obișnuiți cu asta acum! Pentru a opri pofta bruscă, împachetați un sortiment de gustări sănătoase și asigurați-vă că beți multă apă. Dacă zbori, aduci cu tine o sticlă goală de apă. Puteți să o umpleți de cealaltă parte a securității pentru a evita prețurile la aeroporturi umflate.

5. Aveți un plan de rezervă. Dacă sunteți ca majoritatea dintre noi, vă speri de asigurare de călătorie ca și cum ar fi doar un alt gimmick. Dar, poate doriți să vă dați un gând al doilea de când sunteți însărcinată. În cazul în care orice complicații neașteptate vă forțează să anulați sau să întrerupeți călătoria dvs., nu veți pierde toată aluatul greu câștigat.

Cum ai stat confortabil în timpul sarcinii? Tweet ne @feminineclub.

(Fotografii prin Getty)