5 Moduri de a face Baby Bedtime mai ușoară în timpul vacanței

5 Moduri de a face Baby Bedtime mai ușoară în timpul vacanței

3 Ore de muzica pentru a adormi repede - Somn usor (Martie 2019).

Anonim

Planificarea, ambalarea, linia torturos de lungă durată la securitatea aeroportului - ați reușit prin părțile ne-epice ale călătoriei cu un nou-născut - ura! Acum sunteți la hotel și toată lumea a avut o parte echitabilă de stropire în jurul piscinei, dar acum este ora pentru culcare. Și bonus: Este pe un pat absolut uriaș, acoperit cu cel mai fluier comforter pe care l-ați simțit vreodată. Dar asteapta! Copilul plânge și îți dai seama că timpul de culcare într-un hotel nu este atât de ușor pentru copilul tău ca și pentru tine. Înainte de a renunța la speranțele dvs. de odihnă și relaxare, verificați aceste sfaturi pentru a primi bebelușul în timpul somnului în timpul vacanței.

1. Același vechi, același vechi: Aveți rutina noaptea-noapte la domiciliu: Curățați-vă în cada, o carte, o cântec și un flux continuu de spate, iar micul tău este afară. Nu este nevoie să vă schimbați complet rutina doar pentru că ați trecut liniile de stat. Stick la scenariul tău și fa rutina de culcare cât mai aproape de versiunea at-home. Acest lucru poate însemna aducerea propriei dvs. broaște prințesă prosop cu glugă și toting în timpul cărților de culcare de la domiciliu.

2. Îmbrăcăminte minunată: Pielea sensibilă a bebelușului se umflă când simte o foaie de păpuși care nu este cea moale, drăgălașă pe care o obișnuiește acasă. Chiar dacă diferența este aproape imperceptibilă, ea o cunoaște, și destul de curând (prin plânsul ei) toți ceilalți de pe podea vor ști asta. Împachetați câteva cearșafuri de acasă (doar în caz de scurgeri de scutece de mijloc) pentru a le folosi la hotel.

3. Chill Out … sau nu: AC-ul este pe explozie, și ești confortabil sub un pălărie groasă în jos. Dar pentru somn de siguranță, copilul tău nu este la fel de însoțit, iar jammiile sale de vară nu sunt nimic altceva decât unul. Când ambalați, gândiți-vă înainte la orice eventualitate de temperatură. Adu-ți de-a face cu o serie de opțiuni de îmbrăcăminte pentru îmbrăcăminte pentru a-ți oferi suficiente alegeri pentru a-ți păstra copilul în siguranță, ca un spate cu mâneci lungi.

4. Evitarea ascensorului: Sunt 2am și trei domnișoare de onoare de la nunta de la parter care se împiedică de pe lift. În timp ce s-ar putea să dormi prin vocea lor tare, copilul cel mai probabil nu va. Alegeți o cameră care este departe de lift, de scări sau de orice spațiu comun (cum ar fi o sală de gimnastică sau o mașină de gheață) pentru a evita zgomotul suplimentar.

5. Plimbare: Când sunteți acasă, o mișcare rapidă în jurul blocului face ca copilul să doarmă. Dar acum sunteți în vacanță și nu aveți o mașină (sau aveți o mașină, dar nu cunoașteți zona suficient de bună pentru a vă deplasa). Puneți copilul într-un cărucior sau legați-l într-un purtător, apoi mergeți-l în jurul podelei (sau faceți ture în camera dvs.) până când începe să amâne.

Care este elementul de copil de numărul 1 de care aveți nevoie în vacanță pentru a ajuta copilul să doarmă? Trimiteți-ne pe Twitter @feminineclub!