5 Moduri de a lua un tricou alb clasic la nivelul următor

5 Moduri de a lua un tricou alb clasic la nivelul următor

Morning Routine Life Hacks - 35 Life Hacks and DIY Projects You Need to Try! (Iulie 2019).

Anonim

Panica dimineața zilei de dimineață este inevitabilă. Nu este nimic mai rău decât să stai în dulapul tău, înconjurat de haine (haine pe care le iubești, BTW) și încă nu ai idee ce să porți. Dacă sunteți ceva asemănător cu noi, se întâmplă cel puțin o dată pe săptămână, indiferent de formulele de îmbrăcăminte care au lucrat în zilele și săptămânile anterioare. Și în zilele deosebit de grave, când nimic nu se potrivește, pare să se lovească cu adevărat, există o singură bucată în dulapul pe care îl știi întotdeauna. Există doar ceva despre o cămașă clasică, strălucitoare, albă, care pune instantaneu o minte frământată. Întotdeauna șic și niciodată exagerat, este un dulap esențial pentru un motiv. În acest sezon, încercați o nouă tendință modernă pe acest aspect clasic, trebuie să aveți. Aveți nevoie de puțină inspirație? Fata, te-am prins.

1. Cadou de cămăși de bumbac Madewell White ($ 65): pentru o actualizare rapidă a butonului iubit, obțineți monograma (sau numele animalului dvs. sau o glumă în interior) brodată deasupra buzunarului pieptului. Apoi se împerechează cu piele de culoare închisă și moale pentru un aspect perfect preppy.

2. Zara Shirt Poplin supradimensionat ($ 40): Aceste patch-uri ireverente adaugă cool-cheie cool la clasic dulap clasic. Ridicați acest showstopper sau DIY aspectul acasă pentru al face mai personal. Oricum, blugi de vintage drepte și pompe de înălțime vor sigila afacerea pentru acest aspect de trend.

3. Pomelo Catriona Buton de nasturi pe buton ($ 39): Mânecile cu buzunare sunt peste tot în acest moment și, pentru un motiv bun - adaugă o margine instantanee chiar și pentru aspectul cel mai subtil. Puneți-o într-o fustă de creion colorată pentru un costum de trend-setting care va avea trecătorii întrebându-se dacă este deja o săptămână de modă.

4. Thomas Mason® pentru jacheta J. Crew Collarless Tuxedo ($ 138): Dacă vă place aspectul unei cămăși smoker, dar doriți ceva care este fantezist, fără agitație, atunci această cămașă merită un loc în dulap. Colierul său fără guler este doar cerșit să fie împerecheat cu o pereche vibrantă de cercei ciucuri.

5. Mango Tie-Neck Blouse ($ 60): Neckerchiefs, eșarfe de gât, eșarfe slabe - indiferent de ceea ce le numiți, aceste mici add-on-uri exudă o atmosferă obișnuită de rock-star. Această preluare alb-pe-alb pe stilul must-have va arăta atât de proaspătă și atât de curată, asociată cu blugi cu talie înaltă sau pantaloni tipăriți.

6. ASOS WHITE Extreme Dipped Back Shirt ($ 89): Totul despre acest cămașă este MAJOR, inclusiv, desigur, hemline exagerate. Cea mai bună parte este că este un top atît de versatil: Îmbrăcați-l cu pantaloni cu buzunare într-un ton luxos de bijuterie sau îmbrăcați-l cu piele neagră și cu Stan Smith a la fotografia de mai sus.

Căutați mai mult trebuie să aveți pentru dulapul dvs.? Inspirația are dreptate, pe Pinterestul nostru.

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.