5 Modalități de tratare și prevenire a acneei în somn

5 Modalități de tratare și prevenire a acneei în somn

VEGAN 2017 - The Film (Februarie 2019).

Anonim

Înainte de a vă întoarce noaptea (sperăm!), Întotdeauna vă îndepărtați machiajul și vă spălați fața. Dar OMG, panica poate să apară după ce ați observat că pauzele se ascund sub fundația ta. Când au avut toți acești pimpuri timp să apară?! Dacă vrei să plece înainte de a te trezi (da, te rog, te rog!), Vei avea nevoie de o soluție peste noapte care să fie suficient de puternică pentru a-ți trateze provocările curente și pentru ca viitorii să nu se gândească chiar la asta. Aceste produse pe care le aplicați înainte de pat pot ajuta cu asta - și să dea un nou sens frumuseții de somn. Iată să vă treziti la zile mai clare.

1. Păstrați puncte de vindecare a acneei ($ 19): Amintiți-vă că ați scos un punct de pastă de dinți peste noapte peste noapte, în speranța că vor fi plecați de la a. m.? Aceste picături de vindecare sunt așa, dar mai puternice. Fiecare lipicios este umpluta cu acid salicilic pentru a usca pete si aloe vera pentru a calma si racoare breakouts in cat mai putin de sase ore.

2. Dermalogica Gel de curățare peste noapte ($ 50): Acest gel puternic îmbracă un pumn al tuturor bunătății de luptă împotriva acneei dermatologi iubesc: acid salicilic, biotină, ulei de ceai de copac, zinc și ceai verde. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați un strat subțire feței proaspăt curățate și să lăsați-o să funcționeze magia ei.

3. Sephora Collection Masca de ceai verde si masca anti-vata ($ 4): Masca de ceai verde este ca o detoxifiere pentru pielea ta perversa si tot ce trebuie sa faci este sa amuzi. Apoi, treziți-vă și spălați orice exces.

4. ($ 42): Dacă după o zi lungă, tot ce puteți face este să ștergeți rapid machiajul înainte de a trece, vă veți bucura de aceste plăcuțe de tratament foarte ușoare. Doar glisați-vă deasupra feței curate înaintea patului și urmăriți-vă acnea în dimineața. Gata si gata.

5. Arcona PM Acnee Lotion ($ 54): Tratamentele pentru acnee sunt notorii pentru uscarea pielii, dar nimeni nu vrea să se trezească la pielea mâncărimea, brută. Acest hidratant antibacterian peste noapte cu retinol este conceput pentru a reduce inflamația și pentru a vă curăța porii înfundați fără a vă deshidrata, în timp ce dormiți.

Căutați mai multe produse de frumusețe? Urmăriți-ne pe Pinterest!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.