5 Moduri de tratare a părului fragil, în conformitate cu avantajele

5 Moduri de tratare a părului fragil, în conformitate cu avantajele

Fructul care-ţi face sânii mai fermi şi-ţi subţiază talia! Consumat zilnic te intinereşte cu 10 ani (Februarie 2019).

Anonim

Lumea ar fi mult mai bine dacă am putea avea un fir de păr pentru apeluri de urgență, cum ar fi uscăciunea, deteriorarea sau zgomotul vechi. Acum, tu o faci. Chad Kenyon, coloristul stelelor și autoproclamatul "proastă păr de păr", sa scufundat în afacerea de păr ca un ambasador Olaplex și are câteva sfaturi sănătoase pentru cei care se confruntă cu spargere. "Dacă clienții mei doresc să evite părul uscat și fragil - asigurând o culoare bogată și vibrantă - regulile de aur pe care le împărtășesc este să vă hidratezeți părul de fiecare dată când vă hidratați fața", sfătuie el. Uleiurile de păr uscate ar trebui să facă acest truc, împreună cu etapele importante de mai jos pentru o sănătate optimă a părului.

1. Începeți la duș. Stocați cadila dvs. cu ingrediente de hidratare care tau "hidratante" sau "reface" pe etichetă pentru a netezi cuticulele de păr destrămate care provoacă fragilitate. Utilizați o mască concentrată, cum ar fi Orlando Pita, Play Strong Bond Split End End Sealant ($ 26) după cum este necesar și un tratament mai intens, cum ar fi Olaplex N ° 3 ($ 28), de două până la trei ori pe săptămână. "Aplicați Olaplex nr. 3 pe părul uscat pentru prosop și lăsați-l pe el timp de cel puțin 10 minute", spune Kenyon. "Eu sugerez ca clientii mei sa o lase timp de cateva ore sau chiar toata ziua si apoi sampon / conditie. „

2. Înscrieți produsele de styling care se consolidează. Hair styling parul este un dans delicat. Vreți să atingeți și definiți fără să dați mai multă pagubă. "Adăugați o textură ușoară care hidratează", sfătuiește Kenyon. Uleiurile de păr pot oferi strălucire și umiditate, în timp ce, de asemenea, susținând ușor un "face. Încercați Marc Anthony Strengthening Creșteți lungul ulei anti-rupere ($ 8) sau Kevin Murphy Young Again ($ 50). Sfat pentru bonusuri: "Puneți un punct dintr-un ulei uscat pe ambii degete și apoi dați ulei pe capetele coajelor frontale", adaugă Kenyon, pentru că vă ajută când doriți să-i creșteți.

3. Nix obiceiuri de creștere a părului rău. Ar putea părea evident, dar este important să vă deconectați conștient de dorința dvs. de a alege capetele divizate. Nu numai că acest obicei poate contribui la fragilitate, dar poate împiedica și faza de vindecare. Și evitați stilurile strânse care pot provoca splintering (citiți: pălării, chifle și pălării) și, în schimb, adoptați soluții mai sănătoase. "Periajul părului în fiecare noapte, așa cum vedem în filmele mai vechi, exfoliază scalpul, asigurând că părul crește mai puternic", explică Kenyon. Și, bineînțeles, hulește-ți regulat H2O pentru a te asigura că părul și scalpul tău sunt bine stins. (Photo viaFeminineClub.com)

4. Utilizați accesorii cu extra da. Dacă pur și simplu nu poți renunța la updo-ul tău preferat, alege cel puțin un fascicul care nu va rupe firele vulnerabile. Încearcă legăturile de păr din seria Sephora ($ 5) care se amestecă cu culoarea ta naturală. "Uneori este necesar să folosiți mai mult de unul pentru poneiile mai groase", recomandă Kenyon.

5. Reduceți stilul de încălzire. "Cel mai mare dușman, cel mai înspăimântător, dacă aveți părul fragil, este fierul plat", spune Kenyon.Având în vedere modul în care stilurile elegante sunt în această toamnă, vedem că nu puteți șterge curcanul rece, dar cel puțin tăiați-l și folosiți un produs de protecție termică cum ar fi Cutler Specialist Protectant Spray ($ 24) înainte de fiecare sesiune. (Foto viaFeminineClub.com)

! SITE-UL MEU! FeminineClub.com SITE-UL MEU! poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.