5 Coafuri de nunta care se potrivesc perfect cu voaluri

5 Coafuri de nunta care se potrivesc perfect cu voaluri

Coafuri par mediu cu Breton (Februarie 2019).

Anonim

Când vine vorba de ziua ta mare, un voal de nunta se poate dovedi a fi accesoriu final. Varietatea nesfârșită de tăieturi, țesături și siluete vă permite să vă exprimați cu adevărat stilul unic printr-un superb headpiece. Odată ce ați aterizat pe accesoriul ideal, este timpul să începeți să vă gândiți la modul în care vă va influența părul. Ar trebui să completați aspectul dvs. și să completați detaliile speciale ale vălului, deci este mai bine să vă gândiți la ele ca la o pereche. Iată cinci coafuri de nunta care se potrivesc cu cele mai populare voaluri.

O pereche de veșminte inspirată de epocă, frumoasă, cu o înălțime care este cuprinsă într-o parte. Amplasarea în afara centrului părului dvs. va atrage ochiul spre față, unde vă va lovi vălul. Acest stil lateral oferă, de asemenea, o bază solidă pentru ca voalul să poată fi plasat - oferindu-vă libertatea de a dansa în timpul nopții.

Contrastul dintre un voal înclinat, îndelungat, tăiat în înger și un vârf simplu, subevaluat, este practic atât de uimitor și. Un bun de banane este, în principiu, un cimbru clasic, care este pe partea sa, creând o întâmplare întâmplătoare.

Nu lasa frumusetea unui voal modelat sau cu margele sa concureze cu parul in ziua nuntii tale. Indiferent dacă accesoriul dvs. are margele delicate sau un design țesut, un chignon elegant va păstra focalizarea pe vălul de expunere. Ridicați stilul prin adăugarea unui pic de volum la coroana capului sau pentru a crea o vibrație mai minimalistă cu un nod strans și lucios - apelul dvs.

Un văl care pășune pe vârful degetelor dă pe față o senzație eterică care arată uluitoare cu valurile strălucitoare, vechi din Hollywood. Buclele îndoielnice sunt cheia aici; nu doriți căciuri de stil prea mult pentru a învinge aspectul moale al vălului.

Simtul misterios, ademenitor al unui blusher este frumos accentuat de o panglică de declarație. Există un milion de stiluri diferite pe care le puteți împleti, dar este vorba mai mult despre plasament atunci când îl împerecheați cu un voal de pășunat. O panglică groasă de coroană aduce în mod minunat focul pe fața, care este locul în care acțiunea se întâmplă cu vălul.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe informații și frumusețe.

ilustrat de Marisa Kumtong