6 Produse cosmetice pentru înot care lucrează post-dip

6 Produse cosmetice pentru înot care lucrează post-dip

Serbare la gimnastica / Vlogmas Day 17 (Mai 2019).

Anonim

Sigur, știți care machiaj rezistent la căldură va dura o zi înmuiere la soare. Dar, cu temperaturi ridicate la toate timpurile, asigurați-vă că sunteți stocați pe produsele de frumusețe de vară care rămân puse după ce faceți o baie, fie că este în ocean, lac sau piscină. Aici, șase produse de mare rezistență care funcționează în și din apă.

1. UTILIZATĂ mai mult decât sex Mascara impermeabilă pentru sex ($ 23): Tot ce aveți nevoie este o scurgere (sau două) din această rimel luxuriantă pentru a vă îngroșa și prelungi genele.

2. Cargo Swimmables ™ Lănțișoară lichidă de lungă durată ($ 18): Căutați un ruj lichid mat, care nu se va bloca? Lăsați această opțiune nudă cu uscare rapidă să aibă un loc permanent în tote la piscină. Uleiul de avocado și ceara de albine vă mențin buzele hidratate, în timp ce vă bucurați de distracție la soare.

3. Clarins Sunscreen Care Spray de ulei SPF 30 ($ 36): Spritz pe tot părul și punctul tău pentru a proteja de condițiile de uscare și pentru a promova un bronz uniform. Formula ușoară și fără grăsimi este rezistentă la transpirație și apă, cu bonusul adăugat de piele netedă înainte și după înmuiere.

4. Estée Lauder Double Wear Concealer ($ 25): Cercurile intunecate oficial nu au nici un loc la plaja, amiright? Făcut cu minerale și emolienți pentru a ajuta la condiționarea pielii, acest agent de acoperire vă va oferi toată acoperirea tenului de care aveți nevoie pentru un finisaj fără minus topit.

5. (9 dolari): Madecassoside, extrasul de eupatorie agrimonie și extractul de soia din spate se vor umezi, calmează și hrănesc pe măsură ce creați un ochi de pisică acerbă, fără a vă îngrijora de mirosurile îngrozitoare. Bucurați-vă de frumusețea interioară a pinui, deoarece această formulă este aici pentru a rămâne în timpul aventurilor la piscină. 6. Shiseido Ultimate Loțiune de protecție împotriva soarelui Spectru larg SPF 50+ Forța de umiditate pentru față / corp (40 $):

Dacă există un lucru de care aveți nevoie pentru o zi de plajă, este de protecție solară. Introduceți această loțiune de protecție solară demnă de investiție, care de fapt devine mai eficientă atunci când este expusă la apă. Minte. Blown. Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe informații și frumusețe.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.