6 Produse cosmetice care vă vor face să strălucească fără un marcaj

6 Produse cosmetice care vă vor face să strălucească fără un marcaj

Limpezirea Parului cu Otet. Par mai Lung #10 (Februarie 2019).

Anonim

Vara este momentul potrivit pentru a vă debuta strălucirea. Fie un produs secundar al plajei sau dintr-o sticlă, obținerea unui bronz perfect natural necesită un echilibru delicat al produselor. Dar, în timp ce ne place un aspect radiant, uneori, cel mai bun pariu este să optați pentru produse luminoase care împiedică strălucirea OTT a indicatorilor tradiționali în favoarea unui stil despărțit de soare. Din fericire, există câteva cumpărături de mare valoare, care nu mizează pe o zi petrecută în aer liber. Derulați în jos pentru a vedea câteva dintre modalitățile noastre de a obține strălucirea dvs. minus un semnalizator.

1. Laura Mercier Fundația Soft Luminos Candleglow ($ 48): Alegerea unei fundații care are un finisaj strălucitor este o modalitate de a vă da un întreg aspect mai sănătos și mai radiant.

2. Veil Cosmetics Sunset Light Primer ($ 45): Un grund de iluminare poate străluci prin fundație pentru a conferi pieței o strălucire mai subtilă.

3. Lancer Dani Glowing Skin Perfector ($ 95): Îmi place un produs de multitasking bun, și exact asta este acest perfector de piele. Aplicați acest ser sub, deasupra sau amestecat în fundație pentru a obține un aspect care va arăta ca și cum tocmai ați petrecut o după-amiază lângă piscină.

4. Filozofia Speranta reinnoita intr-o incalzire (35 de dolari): Pentru a da pielea un impuls de rosu, incercati aceste picaturi care vor bloca instantaneu imperfectiunile in timp ce evidentiaza punctele inalte ale fetei. Dacă doriți o privire fără machiaj, stoarceți mai puțin decât o cantitate de lichid luminos în cremă.

5. Yves Saint Laurent Lumină instantanee de umiditate ($ 40): Obțineți o lumină ideală luminată din interior după ce aplicați această formulă pe frunte, nas și pomeți. Reaplicați acest hidratator pe parcursul zilei pe fundația dvs. pentru o revigorare strălucitoare.

6. KORA Organics Noni Glow Face Oil ($ 68): Utilizarea unui ulei facial va garanta că pielea dumneavoastră păstrează o strălucire intensă, chiar și atunci când nu aveți machiaj. Acest amestec de șold de trandafir, rodii și alte uleiuri ușoare conferă tenului tău cald moale, fără sentimentul nefericit de ulei.

Trimiteți-ne produsul tău radiant preferat @ 111!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.