6 Hackeri de rețea geniali Fiecare introvert trebuie să știe

6 Hackeri de rețea geniali Fiecare introvert trebuie să știe

Why I'm done trying to be "man enough" | Justin Baldoni (Iulie 2019).

Anonim

Rețelele vă pot ajuta să vă așezați un loc de muncă visat, să faceți o schimbare de carieră și să întâlniți oameni uimitori. Dar dacă sunteți un introvert sau ambivert care se găsește în jurul valorii de oameni extenuant, având de a face acest lucru poate fi foarte greu (întâlni o tona de oameni noi și vorbesc mici?), Chiar dacă știți va fi bine pentru cariera ta. Pentru a obține niște sugestii inteligente cu privire la modul în care o jumătate mai liniștită se poate ocupa de situație, ne-am îndreptat spre Amy K. Hall, o carieră și un antrenor de viață din Brooklyn, NY, care este specializată în creșterea personală și conducerea. Continuați să citiți cele șase sfaturi pentru introverte ale lui Amy, care vă vor ajuta în totalitate la următorul eveniment de rețea.

1. Pregătiți, pregătiți, pregătiți. Amy ne spune că programarea în timp pentru a se pregăti pentru eveniment va elimina o parte din această surpriză și riscul de a nu-l iubi pe și într-un ADN introvertit. Cum să o facă? "Acordați-vă timp suficient pentru a cerceta evenimentul de rețea, astfel încât să știți ce să vă așteptați când ajungeți acolo. Dacă este posibil, verificați fotografiile din evenimentele trecute pentru a vă simți ce setare, oameni și vibe vor fi acolo. Puteți chiar să plănuiți câteva întrebări și să începeți conversațiile în buzunarul din spate ", spune Amy.

2. Gândiți-vă diferit. Deși evenimentele de rețea pot fi înfricoșătoare și chiar epuizante pentru un introvert, faceți o secundă pentru a vă contesta propria gândire înainte de a intra în eveniment. Amy spune: "Dă-ți o discuție psihică prin a-ți reaminti că ieșirea din zona ta de confort este BUNĂ pentru tine și că rețelele se leagă doar de alte ființe umane. Fiți deschisi preferând mai mult decât o displăcea. "Bine spus, Amy.

3. Luați-o lent. Amintiți-vă că nu trebuie să vorbiți cu toată lumea la fiecare eveniment. Amy îi sfătuiește: "Ia-ți timp cu fiecare conversație, ascultă cu adevărat și dacă te simți copleșit în orice moment, nu ezita să te scuzi pentru o pauză în toaletă pentru a lua o clipă de tăcere sau o respirație adâncă și adâncă. "Stabiliți-vă propriul ritm și stick la el!

4. Fiți un ascultător uimitor. Introvertele se tem adesea de evenimentele din rețea datorită presiunii intense (și uneori incomode) de a vorbi despre dvs. - dar nu trebuie să fie deloc așa. Amy spune să se concentreze asupra abilităților tale de ascultare, care sunt, de asemenea, impresionante pentru cineva pe care tocmai ți-l întâlnești. Pentru a face acest lucru cu succes, ea sugerează să întrebi întrebări cu adevărat mari și să vă ajute cu atenție.

5. face mai puțin despre tine. Firește, majoritatea participanților la un eveniment de rețea se gândesc la cine ar trebui să se întâlnească și cum pot beneficia. În schimb, Amy sugerează să te întrebi: Ce pot învăța? Cui îi pot ajuta? Ce informații sau abilități am, care pot contribui la lumea altcuiva? Veți fi surprins de cât de mult puteți străluci, eliminându-vă ca punct central în timpul evenimentului.

6. Faceți timp să vă odihniți și să reîncărcați. Deoarece evenimentele din rețea se pot simți ca o suprasolicitare pentru un introvertit, Amy spune să-ți programezi un timp de nefuncționare după ce ajungi acasă. Relaxați-vă, decomprimați și procesați tot ce sa întâmplat. Poate chiar încercați să scrieți niște note și acțiuni de urmărire a celor cărora le-ați dori să vă conectați cu post-eveniment. "Indiferent ce faceți, nu uitați să vă lăsați pe spate să ieșiți acolo și să faceți lucrurile să se întâmple!

Sunteți un introvertit? Ce face rețeaua mai distractivă sau mai puțin obositoare pentru tine? Împărțiți-vă gândurile @ 111

(Fotografii prin Getty)