6 Cutii de frumusete de sfarsit de vara pentru stocul de acum

6 Cutii de frumusete de sfarsit de vara pentru stocul de acum

NASH 2015 DVD BOX SET Carp Fishing + Subtitles Complete Movie in 1080P (Februarie 2019).

Anonim

Îți place o cutie de frumusețe bună. Cine poate rezista sansa de a incerca produse sub-radar si branduri emergente care sunt livrate la usa dumneavoastra in fiecare luna? Dacă nu sunteți pregătit să vă înscrieți pentru un abonament lunar complet, atunci pachetele ediție sezonieră sau ediție limitată pot fi cel mai bun pariu pentru a obține remedierea. Aici, cutii de frumusețe fără angajament care vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă aduce până la sfârșitul verii.

1. Byrdie Bag ($ 115): În afară de cazul institutului Pop & Suki, în totalitate, că produsele vin, acest sac este un vis de lux fetiță realitate. Alegeți din îngrijirea pielii, părului sau machiajului și pregătiți-vă pentru o husă plină de mărci cum ar fi Saturday Skin, Charlotte Tilbury, OUAI și multe altele.

2. Caudalie x SkinStore Box ($ 55): Atunci când Caudalie sa alăturat echipei SkinStore, știm că acest abonament în ediție limitată ar fi obligatoriu. Pentru mai puțin de 60 de dolari, primiți șase produse (dimensiune completă și mărimea eșantionului de lux) pentru a testa și a vă îndrăgosti.

3. LookFantastic Beauty Box ($ 19): Acest program cu experiență internațională vă oferă șansa de a încerca etichete super-sub-radar cum ar fi COWSHED și MIMITIKA, împreună cu câteva mărci încercate și adevărate pe care le cunoaștem și le iubim, cum ar fi Moroccanoil.

4. Birchbox x Vogue ($ 68): Considerați-ne aici pentru orice Vogue Pentru a sărbători cea de-a 125-a aniversare a revistei iconice, ei au colaborat cu Birchbox pe o cutie cu bombe cu ediție limitată. Pachetul tematic roz de milenii prezintă branduri precum Herbivore, NARS, OUAI și RMS Beauty - toate pentru sub 70 USD.

5. Cosul de cosmetice ($ 29): Căutați elementele de trend care completează feedul dvs. Insta pe repetare? Beautycon te-a acoperit total de tot, de la îngrijirea unghiilor la îngrijirea pielii și cosmetice. Veți primi noi instrumente și soluții, cum ar fi Colourpop's Ultra Satin Ruj și Makeup Drop Sponge din silicon, la timp, pentru a vă descoperi spatele la școală (sau locul de muncă), rutina de frumusete.

6. BeautyFIX de Dermstore Box ($ 25): Pentru orice machiaj de îngrijire a pielii, un pachet plin de produse selectate de profesioniștii profesioniști de machiaj, piele și păr sună prea bine pentru a fi adevărat. Această cutie de vară are tot ceea ce aveți nevoie pentru a păstra pielea voastră proaspătă și machiajul superb de la branduri cum ar fi SkinCeuticals și Supersmile.

Trimiteți-ne cuvintele dvs. de frumusețe preferate @ 111.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.