6 Produse de păr pentru a vă menține culoarea vibrantă Tot timpul

6 Produse de păr pentru a vă menține culoarea vibrantă Tot timpul

DIY Crafts: DIY Summer Life Hacks, DIY Room Decor & More (Februarie 2019).

Anonim

Am putea zbura de pe o lista de spalatorie de ce ne place vara (incepand cu, uh, vremea pe plaja!), Dar in schimb, sa ne indreptam atentia catre una din scaderi majore ale sezonului: poate diminua culoarea părului proaspăt. Criminalii, cum ar fi clorul, expunerea la soare și actualizările prietenoase la căldură, au fost cunoscute pentru a accelera decolorarea, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de reparații mai repede decât oricând. Controlați acele efecte cu salvatorii care se întind de la umbra de mai jos. Utilizați-le pe toate sau amestecați și potriviți pentru o culoare strălucitoare care va dura până în toamnă.

1. Aveda Șampon și Balsam de Conservare a Culorii ($ 22 fiecare): Deoarece unele ingrediente dure în șampoane și balsamuri au fost cunoscute pentru a bloca culoarea, este crucial să găsiți un set care este făcut special pentru păr vopsit. Duoul de putere funcționează pentru a sigila fiecare cuticul de păr, menținând nuanța închisă pentru a preveni decolorarea.

2. Olaplex Hair Perfector No. 3 ($ 28): Profesioniștii de păr numesc acest tratament grail sfânt de întreținere a culorilor. Pentru a utiliza, aplicați o dată pe săptămână părului uscat pentru prosoape pentru cel puțin 10 minute (dar mai mult este mai bine!).

3. Orlando Pita Ampli-Tint Color Depunere Mască de păr ($ 30): Această mască face mult mai mult decât păstrarea lucrului colorant ascuțit - de fapt, depozitează o culoare potrivită pentru a stimula aspectul, în timp ce corectează tonul. Disponibilă în patru nuanțe, trebuie să fie așezată o dată pe săptămână timp de cinci până la 30 de minute.

4. Pat de plajă TIGI Beach Bound ($ 19): Ca SPF pentru punctul tău, acest spray de protecție va menține culoarea părului în siguranță față de razele daunatoare ale soarelui. Uleiul de semințe de floarea soarelui și extractul de grapefruit folosește o substanță protectoare UV pentru a vă ajuta să păstrați vibranța.

5. Kerastase Touche Chromatic ($ 102): Poate costa un penny destul, dar masca și setul de concentrat s-au dovedit a prelungi culoarea între vizitele saloanelor. Obțineți 14 utilizări per cutie și alegeți între nuanțe blonde, cupru, roșu și maro pentru a personaliza cu adevărat experiența.

6. DpHUE Gloss + ($ 30): La fel ca tratamentul care îmbunătățește stralucirea pe care ați putea să-l primiți după un serviciu de culoare, acest luciu DIY poate aduce înapoi în lumină netedă în trei minute. Bonus: Formula nu conține peroxid și amoniac.

Care este cel mai bun truc pentru a prelungi viata culorii tale? Spune-ne @FeminineClub.com!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.