Cele mai importante 6 produse de frumusețe pentru a cheltui bani

Cele mai importante 6 produse de frumusețe pentru a cheltui bani

Află totul despre fibroscan – aparatul care îţi citeşte boala ficatului (Februarie 2019).

Anonim

Ai deja înălțat dulapul tău și ai condus apartamentul tău. Dar, menținerea frumuseții și a stării de frumusețe este la fel de importantă. Suntem cu toții vinovați de căderi de dolari astăzi aici, au plecat tendințele de mâine, dar este timpul să ne concentrăm și să realocăm aceste fonduri pentru machiajul de calitate, pielea și părul esențial. Iată șase articole de frumusețe pe care nu le regreți să renunțați la aluatul greu câștigat.

1. Laura Mercier Curler cu gâște ($ 16): O curvă excelentă de gene poate merge mult pentru a vă face să arătați mai mult treji și ochi strălucitori în fiecare. Singur. Ziua - și care nu este negociabilă. Aceasta este concepută pentru a fi foarte ușor de ținut și nu vă va prinde sau vă va prinde genele în acest proces. Pfiu.

2. Dior Rouge Ruj de buze ($ 35): Aveți încredere în noi - un ruj gorg cu o culoare roșie profundă va ridica orice echipament pe care îl aveți. Umbra 999 Matte Red arată bine pe nenumărate tenuri, merge uniform și are o putere de ședere serioasă.

3. Tom Ford Waterproof Extreme Mascara ($ 45): Toata lumea are nevoie de o mascara rezistent la apa, care sa te poata tine pe toata durata de viata cu doamnele tale. Această versiune oferă aspectul dramatic pe care îl urmăriți, fără nici un fel de murdărie sau aglomerări.

4. Tweezerman Expertweeze Lighted Slant Tweezer ($ 27): Există o mulțime de întreținere care merge în păstrarea dvs. sprancene în vârful-top forma. Între întâlnirile de ceară, un set solid de pensete poate fi un salvator de viață. Aceasta are o lumină încorporată, astfel încât veți putea să vedeți ce faceți.

5. Yves Saint Laurent Touche Fundația Ecumat Le Teint Awakening ($ 58): Fundația potrivită este imperativă atunci când căutați să obțineți un finisaj fără cusur. Acest lucru, dincolo de meritul cumpărat, conține SPF pentru protecția zilnică, iar formula sa cu pene vă lasă cu perfecțiune la nivel profesional.

6. Mason Pearson Amestec Handy Nailon & Perie de păr din mărunt ($ 150): Uitați de toate periile de păr pe care le-ați avut în trecut - această capsă vă va dura pe viață. Pene de porc sunt blând pe încuietori și pot rezista la testul timpului și la încercarea treselor.

Căutați mai multe produse de frumusețe? Urmăriți-ne pe Pinterest!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.